דרוש מידע מה הצ'ולנט הכי טעים באזור במרכז ?!?!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שהצ׳ולנט של גולדיס זה נמצא ליד עזרת תורה,
אבל לא טעמתי את כל סוגי הצ׳ונט של כל החנויות, אז אני לא יודעת להגיד מה הכי טעים,
אבל הצ׳ונט של גולדיס ממשששששש טעים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתור אחד שאכל בעשרות רבות של צ'ונטיות ברחבי הארץ
(ב"ב, ירושלים, ביתר, בית שמש, מ"ע, אלעד, רכסים, אחיסמך ועוד)
הצ'ונט מספר 1 בארץ ואולי גם בעולם
זה בבית שמש רחוב ריש לקיש 32 בחניה

לא אומר שהאחרים לא טעימים וטובים ויש בשפע ב"ה
אבל צולנט משובח ובעיקר מאוד מאוד טעים זה שם

עד כדי כך שברגע שאני מסיים לאכול
אני כבר מחכה לפעם הבאה (ברצינות)

בתיאבון!

• הוסף לסימניות
צונט עולמי בגאולה ניסיתם????? הייתי שם לפני די הרבה זמן (בתור בחור ישיבה) וזה היה וואאאוווווווו.........
רק שהיה שם די מפוצץ......

• הוסף לסימניות
צונט עולמי בגאולה ניסיתם????? הייתי שם לפני די הרבה זמן (בתור בחור ישיבה) וזה היה וואאאוווווווו.........
רק שהיה שם די מפוצץ......
הייתי קונה אצלם בעבר לא מעט
אך לצערי בשנתיים האחרונות זה כבר לא אותו דבר וחבל
היו ממש טובים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה