- הוסף לסימניות
איך אני יכול לדעת כמה חשמל פרוז'קטור לד של 150 וואט לוקח לשעה (אפי' בערך)?
0.54 ש"ח, 54 אג'.המחיר של קוט''ש הוא בסביבות 0.54 אגו' כולל מע''מ קילו וואט זה 1000 וואט
מחלקים 0.54 ל1000 כפול 150 יוצא 0.081 אגו'
נכון, מה אתה כ"כ מופתע?מה... פרוזקטור של 150 וואט זה אומר שזה לוקח 150 וואט לשעה?
כל מכשיר כתוב עליו את סך הוואט שהוא צורך לשעה,דבר ראשון, כי לא ידעתי.
דבר שני, כי גם המוכר בטמבור שנראה עליו שהוא מבין בזה לא ידע להגיד לי
0.54 ש"ח, 54 אג'.
בתחילת 2021 המחיר ירד ל-50.66 אג' לקוט"ש.
לקחתי את הנתונים שלי מפה - תעריף ביתיאז המחיר המדוייק לקוט''ש הוא 44.84 אגו'+מע''מ יוצא 52.46אגו'
מה שעשיתי למעלה היה על סמך הזיכרון עכשיו בדקתי בחשבון חשמל
כנראה חשבון חשמל ישן מלפני 2021אז המחיר המדוייק לקוט''ש הוא 44.84 אגו'+מע''מ יוצא 52.46אגו'
מה שעשיתי למעלה היה על סמך הזיכרון עכשיו בדקתי בחשבון חשמל
לקחתי את הנתונים שלי מפה - תעריף ביתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים