במונית מותררציתי לעשות את זה פעם במונית והנהג אמר שאם הילד יקר לי שאני לא יעשה את זה.
מדברים על הסכנה, לא על הקנס, וזה לא משנה אם זה רכב פרטי או מונית.במונית מותר
אותו משרד תחבורה שקבע שזה מסוכן - מתיר את זה במונית. נקודה.מדברים על הסכנה, לא על הקנס, וזה לא משנה אם זה רכב פרטי או מונית.
אז תסעי ככה.אותו משרד תחבורה שקבע שזה מסוכן - מתיר את זה במונית. נקודה.
אנחנו מתלבטים אם לקחת את הסיכון...
האם מישהו יודע מה הקנס על נסיעה עם 4 נוסעים מאחורה [במקום 3]
כשילד אחד יושב על מבוגר וחגור איתו באותה חגורה.
תודה!
אני באמת מעריכה, יש הרבה אנשים שלא אוהבים שמעירים להם, ק"ו בענינים כאלו.שיר 770-
זה לא נקרא להתערב
זה נקרא לענות לי
וזה חשוב מאין כמוהו!!
ותודה!
כי באמת לא חשבתי שזה מסוכן לו,
אולי זה משנה מבחינת הביטוח. לא מבחינת הלחץ על גוף הילד בזמן עצירת פתע.אותו משרד תחבורה שקבע שזה מסוכן - מתיר את זה במונית. נקודה.
וזה כן משנה בין רכב פרטי למונית.
אפשר לקבל את ההעתק? כי שמעתי שהחוק השתנה בענין הזה.מותר לשבת 4 בספסל כל זמן שלכל ילד יש מקום לשבת על הספסל ולהחגר בחגורת הבטיחות גם אם עוד מישהו עמו בחגורה, פעם היה לי העתק של החוק הזה, ושוטר עצר אותי הראיתי לי את זה הוא היה בהלם.
במונית גם לא צריך כיסא בטיחות.אז למה מותר לסוע כך במונית? לא יודעת, אולי מישהו דואג לכיס של נהגי המוניות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים