מה הקשר בירה נשר-תחפושת

• הוסף לסימניות
אני מחפשת נשר מפלסטיק לצורך תחפושת. ב"מתנה לי" בירושלים אמרו לי שיש כזה מוצר אבל הם משווקים רק לסיטונאים וזה אמור להופיע על מדפי חנויות הצעצועים. בבני ברק לא מצאתי. מישהי נתקלה בדבר כזה למכירה או להשכרה?? הבת שלי מחכה לעזרתכן...
אגב, איך אתם מדמיינים תחפושת של "מה הקשר בירה נשר". אני מחפשת הברקות...
תודה!!!

• הוסף לסימניות
הנשר הזה נמכר באתר של רשות הטבע והגנים.
צפה בקובץ המצורף 189218
מחירו 45 ש"ח.
אפשר להשיגו גם בירושלים, ברח' עם ועולמו 3, גבעת שאול
בתיאום מראש בלבד בטלפון: 02-5006201 או 057-2702548 ליטל

קבצים מצורפים

• picture_988.jpg
    KB 100.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
בקבוק בירה קשור בחבל.

נשר - יש את הנשרים בעלי השווי משקל, שמניחים את המקור על האצבע והנשר לא נופל.
יש קטנטנים בחנויות של השקל ויותר גדוליםבכעשרה שקלים בחנויות צעצועים.

חני

• הוסף לסימניות
בדיוק לנשר שלך התכוונתי, הגדול בעשרה שקלים. באיזו חנות ראית אותו לאחרונה? לא משנה איזור בארץ.

• הוסף לסימניות
חני, את מדהימה. נראה שאת רק מחפשת איך לעזור לאנשים. תזכי למצוות.. בכל מקרה כרגע לא מרימים שם ומדובר במשלוח שלוקח זמן. אני מעדיפה מקום שאפשר לקנות בו באופן פיזי. יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת ציפור כזאת, של שיווי משקל, אשמח אם מישהי יודעת איפה יש להשיג (פיזית, אינני מזמינה דרך האינטרנט)
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה