ברכי פוזנר
מהמשתמשים המובילים!
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
•
- הוסף לסימניות
סככה? גגון? גדר הפרדה? משהו שמגן על צמחיה? חיות? מגן לעכברים מפני יתושים זדוניים? רשת פח הזבל?
קרוב, קרוב מאוד...נכתב ע"י חנוש-;1987536:בדיוק כמו נוי באתי לומר,
מחיצה, גדר, כניסה או יציאה מחממה, או כל דבר אחר המתקשר איכשהוא לצמיחה.
אולי רשת המכסה עץ מפני הציפורים?
אוהו, אין לך מושג עוד כמה אנחנו מגדלים חוץ מענבים ותמרים...נכתב ע"י א.ר.ז.;1987539:קשירה על עצי התמר, אולי?
נו, לאה, מה עוד אתם מגדלים חוץ מענבים שמסתמא עוד טרם היה סיפק בידם לצמוח אחר השמיטה?
לא שכמיה, לא מעיל, ולא "שאל" לטיול לילי...נכתב ע"י הדודה מלכי;1987547:חחח אהבתי!
שכמיה אולי?
אמרו את זה קודם אבל זה לא לכדורגל, לא לכדורסל ובטח לא לפינגפונגנכתב ע"י הדודה מלכי;1987554:רשת כדורגל?
כדורסל?
סימנתי לך, תני שם, אם קשה חפשי בגוגל...נכתב ע"י NBR;1987555:סככה? גגון? גדר הפרדה? משהו שמגן על צמחיה? חיות? מגן לעכברים מפני יתושים זדוניים? רשת פח הזבל?
אמרתי כבר שצלמים בד"כ בעלי דמיון פורה ואתה קרוב מאוד...נכתב ע"י ראובן 10;1987584:זכור לי משהו עמום שיש רשת שמגנה על האדמה. משהו כזה? או שאני סתם מדמיין![]()
מה, כדי להגן עליהם או להתגונן מפניהם? לא....לא נראה לי...נכתב ע"י GilAdler;1987587:אולי מעטלפים?
נכתב ע"י *לאה;1987589:סימנתי לך, תני שם, אם קשה חפשי בגוגל...![]()
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1987601:מותר להתגנב?
עשיתי אני את החיפוש בגוגל,
"צל חקלאי" אולי?
חני
לאנכתב ע"י פלאפון;1987594:כוורת ששמים למניעת נפילות של פיסות אדמה?
גם לאנכתב ע"י פלאפון;1987598:או משהו רשת קוקוס ערוגה?
חני איזה חרוצה את, את קרובה, תמשיכי לגגל...נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1987601:מותר להתגנב?
עשיתי אני את החיפוש בגוגל,
"צל חקלאי" אולי?
חני
וואי...קשור מאוד אבל פולישק מתעסקים בפלסטיק, הנה עוד רמז עבה...נכתב ע"י ETStudio;1987603:אם כבר 'פולישק'.
אחרת מה?נכתב ע"י C H A N Y;1987596:אני מקווה בשבילך לאה שיש כאן איזה קאצ'
אחרת...
יש למגן הזה שם מדוייק, הנה עוד רמז...נכתב ע"י פלאפון;1987612:מגן צמחים לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים