שיתוף - לביקורת מה הקש"ר?

• הוסף לסימניות
נכתב באהבה לילדה שהייתי ולכל מי שדומה לה...

הנערה ADHD חסומה במיטה שמרכזה AT AT.
נתון כי-
MER משיק למיטה בנקודה RAZON.
ZMN המשך המשיק MER.

הוכיחי-
ניתן להעביר קו (V) שאורכו 8.30, בין המשיק ZMN לנערה ADHD .

ההוכחה-
ADHD חסומה במיטה -AT AT נתון.
מעבירים גובה מ ADHD לנקודה RAZON.
מעבירים עוד גובה מ ADHD לנקודה RAZON.
LUZ- נב"ע. משולש בין המשיק ZMN לנקודה RAZON.
חישוב גדלי זוויות המשולש LUZ -
זווית L = 0
זווית U = 100
זווית Z = 100
מעבירים אלכסון בין ADHD לMER.
מוכיחים חפיפה של ADHD וLUZ.
זווית L= 0 = לא עכשיו.
זווית U = 100 =מה עוזר לך.
זווית Z = 100 = מה הזמן.
=)
ADHD ו LUZ דומים עפ"י מ"ח זווית זווית.
=)
V, קו בין המשיק ZMN ל ADHD, ואורכו 8.30.

מש"ל לחיים

• הוסף לסימניות
מזדהה וכואבת
אהבתי

• הוסף לסימניות
אח... מחזיר אותי לימים הטובים. בהם לא עקבתי אחרי שום שיעור מלבד מתמטיקה, והשורות באנגלית הפכו בטעות להוכחות ארוכות בראש המעופף שלי...

• הוסף לסימניות
מזדהה וכואבת
אהבתי
כל מילה !!!
תודה !
תודה:)
אח... מחזיר אותי לימים הטובים. בהם לא עקבתי אחרי שום שיעור מלבד מתמטיקה, והשורות באנגלית הפכו בטעות להוכחות ארוכות בראש המעופף שלי...
זהו, שאני גם אחרי שיעורי מתמטיקה לא עקבתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה