כללי מה הרמה?

• הוסף לסימניות
מה הרמה של מסלול גריפקה בסמינרים?
האם אפשר ישר משם ללכת לעבוד במשרד פרסום וכד'?

• הוסף לסימניות
כמורה במסלול גרפיקה במספר סמינרים, אוכל לומר לך שהתשובה אינה חד-משמעית.

יש הבדלים בין הסמינרים, הנובעים מרמת התלמידות, ממספר השעות המוקצבות, מידע המורות ומרמת המשאבים המוקדשים לעניין.

יש בהחלט סמינרים המלמדים ברמה גבוהה ויסודית (בדר"כ יש מבחן קבלה) והתלמידות מגיעות להישגים נאים, אך יש גם כאלה שבהם המסלול הוא "חפיף", והבנות מגיעות ללמוד מסלול קל שאינו דורש מהן מאמצים מיוחדים, או שהסמינר חוסך בהוצאות (ציוד, שכר מרצים, שעות לימוד ותירגול), והתוצאות ישירות...

• הוסף לסימניות
בדיוק.
לכן חשוב שתבררי בסמינר כמה שעות שבועיות הוא נותן. מה המקצועות. מהי התעודה.
תוכלי לשלוח לי באישי את התשובות ובתור מורה אומר לך איך זה נשמע לי.

• הוסף לסימניות
לדעתי ברוב הסמינרים אפשר לומר שרמת הלימוד בסדר.
הכל תלוי ברצון שלך.
אצלינו במסלול היו בנות שהיום מככבות במשרדי פרסום גדולים לעומת בנות שלא יצא להם כלום מהמסלול כי הם לקחו את המסלול בתור מסלול קל וכו'...
כבר בזמן הלימודים יכולנו לדעת בדיוק מי תשאר בתחום ומי תנטוש אותו.

• הוסף לסימניות
גם אני למדתי בסמינר את המקצוע, אמנם במשך הזמן ותוך כדי עבודה, למדתי המון דברים!
בכל אופן צריך להיות מתאימים למקצוע. גם אצלנו יכולנו לראות מי באמת לומדת ויצא ממנה משהו ומי סתם מבזבזת את זמנה... צריך להשקיע ולרצות.
כאחת שעובדת במשרד פרסום, אפשר לומר שאי אפשר לקפוץ ישר למשרד פרסום גדול, צריך להתחיל לעבוד במשרד קטן ועם הזמן והניסיון אפשר להתקדם יופי!!!

• הוסף לסימניות
מנסיון יש בהחלט סמינרים שהרמה לא גבוהה.
וכנ"ל המון תלוי ברצון בהשקעה ובהתמדה שלך!
לימוד נעים ובהצלחה----

• הוסף לסימניות
למדתי בסמינר- והרגשתי פוטנציאל לא ממומש. עם כל הצניעות, היה ועדיין יש לי פוטנציאל ענק, אבל בצורה שלמדתי, לא הגעתי כמעט לשום מקום, חוץ מהכרת התוכנות לעומק ושליטה מעולה.

כמעט כל הזכויות של העיצוב הגרפי ורמה שאליה הגעתי שמורות למרים שרביט, ורובן- לא לסמינר שבו למדתי. מה לעשות, אבל כשיצאתי לשוק העבודה ממש לא הבנתי למה אני לא מתקבלת בזרועות פתוחות לעבודה...

;)

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לסמינרים
אני למדתי באחד הסמינרים שמתפארים במסלול הגרפיקה שלהם- מבחני קבלה, מתקבלות מתוך מחזור של 10 כיתות בערך 40 בלבד , המון רושם ודיבורים מסביב
אבל התוכן רדוד רדוד....
אני אישית התאכזבתי מאוד מקצב הלימוד מהרמה הכללית
במקום לנצל את הזמן ובאמת לדאוג שנצא עם בסיס חזק
עשו הרבה דיבורים ורושם - ומעט מאוד לימודים רציניים

בקיצר
תקחי בחשבון שמהסמינר תצאי עם בסיס התחלתי שיחייב אותך להמשיך ולהעמיק ע"מ להגיע לידע נרחב ועמוק יותר
וכמובן עוד הרבה עבודה שתשפשף אותך
אבל עם את אוהבת את המקצוע - תשקיעי ובע"ה תצליחי!
המון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
גם אני כעת היתה לי בחירה ללמוד בסמינר
או מחוץ לסמינר ונרשמתי למ. שרביט כי הבנתי
שזה יותר משתלם, יוצאים עם ידע יותר נרחב!
למרות שזה הרבה יותר יקר מהסמינר אבל כשרוצים
להשקיע עושים מאמץ וחוץ מזה חומר שלומדים בשנתיים בסמינר לומדים במ. שרביט בשנה (לא חבל על הזמן...?)
אז-
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
שכחתי לכתוב לך שלגבי אם אפשר לצאת
לעבוד אחרי לימוד הגרפיקה בסמינר
אמרו לי שכן אבל לא מקבלים בזרועות פתוחות במיוחד
אבל בכל אופן הבנתי שהכל תלוי בתיק עבודות!!!

• הוסף לסימניות
אני גם הולכת ללמוד אצל מרים שרביט מולטימדיה (פלאש ועוד)
אבל חוץ מזה אני אלך גם למסלול גרפיקה בסמינר שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה