עזרה מה השווי הכספי של החלפת חזיתות ומגירות בארון בחדר ילדים?

• הוסף לסימניות
לפני מספר שנים קנינו ארון לחדר ילדים בסכום של בערך 6.000 ש"ח.
כמה חזיתות הגיעו פגומות - עם כתמים בולטים, הקידוחים היו מאוד לא יפים, ברמה שאפשר להיפצע אם נוגעים בהם בטעות (בחלק הפנימי של הארון)
כבר בהתקנה הראיתי למתקין את הליקויים, הוא אמר שיידע את בעל החברה, וחוץ מזה אני גם אעדכן אותו ויחליפו לי.
מאז ועד היום המוכר מתחמק, אומר שישלח מישהו ולא מגיע, לא עונה לטלפונים, בקיצור מתנער לגמרי מאחריות.
היה סכום מסויים שלא שילמנו לו עד שיתקן, וכששאלנו רב הוא אמר שאת הסכום של החלפת החזיתות והמגירות אנחנו יכולים להשאיר אצלנו.

רציתי לברר מהמבינים בתחום כמה בערך שווי של כל חזית של ארון (ארון דלתות) ומגירות.

חזית לדוגמא:
1761508747725.png

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני יכולה להרגיע אותך. קניתי ארון לפני 3 שנים שנים והוא נראה כמו חדש כולל המגרות וכו' . אני יכולה לצלם לך שתראי.
ההתקנה מעולה!
אם יש תקלה תצלמי באותו רגע ותשלחי לחברה . קנית דרך חנות? כי החנות יכולה לתווך בינך לבין החברה אם יהיה תקלה

• הוסף לסימניות
לפני מספר שנים קנינו ארון לחדר ילדים בסכום של בערך 6.000 ש"ח.
כמה חזיתות הגיעו פגומות - עם כתמים בולטים, הקידוחים היו מאוד לא יפים, ברמה שאפשר להיפצע אם נוגעים בהם בטעות (בחלק הפנימי של הארון)
כבר בהתקנה הראיתי למתקין את הליקויים, הוא אמר שיידע את בעל החברה, וחוץ מזה אני גם אעדכן אותו ויחליפו לי.
מאז ועד היום המוכר מתחמק, אומר שישלח מישהו ולא מגיע, לא עונה לטלפונים, בקיצור מתנער לגמרי מאחריות.
היה סכום מסויים שלא שילמנו לו עד שיתקן, וכששאלנו רב הוא אמר שאת הסכום של החלפת החזיתות והמגירות אנחנו יכולים להשאיר אצלנו.

רציתי לברר מהמבינים בתחום כמה בערך שווי של כל חזית של ארון (ארון דלתות) ומגירות.

חזית לדוגמא:
צפה בקובץ המצורף 2086934

תודה רבה
קנית דרך חנות?
חנות עם שירות טוב אמורה לתווך בינך ובין החברה

• הוסף לסימניות
קנית דרך חנות?
חנות עם שירות טוב אמורה לתווך בינך ובין החברה
כן, קניתי דרך חנות, והיא מזלזלת לגמרי ביחס ללקוחות.
אחרי הסיפור הזה שמעתי על קבלת אותו היחס מעוד אנשים, שגם הם התייאשו מלקבל שרות נורמלי, ככה שאני לא בונה עליהם בכלל.

אבל חשוב לי לחזור לשאלה המקורית:
יש מישהו שמתעסק בנגרות או יודע כמה בערך השווי של החזיתות והמגירות? (ביחס לארון)

• הוסף לסימניות
אפשר לברר דרך חנות על הזמנת החזיתות מ ר. א.
שמעתי בעבר מחנות שאפשר להחליף חזיתות אם רוצים להחליף צבע וכד'.
נ. ב. למודאגים, יש לי ארון חדר ילדים שלהם והוא מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה