כללי מה השיטה הכי קלה ומהירה ליצור באילוסטרייטור קו מסתלסל מדוייק?

• הוסף לסימניות
הכוונה לכזה, אבל מדויק.
מי שידע - יקבל צלצול תודה :).

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 10.9 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
כלי העפרון
אם הדיוק חשוב, הוא יתן נקודה בכל עיקול

• הוסף לסימניות
תודה, נזכרתי שאפשר לבצע בעזרת הפילטר ZIG-ZAG.<DOSTORT<ZIG p לנקודות SMOOTH מצב ולבחור ZAG המפגש.<>

• הוסף לסימניות
למה לא באפקט זיג זג???

קבצים מצורפים

• 222.JPG
    KB 29.5 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
אפשר ליצור קו ישר, ואז לתת לו אפקט של "זיגזג מעוגל", זה יוצא הכי מדויק וסימטרי

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי בסוף.
אני נוטה לשכוח כלים בתוכנה שלא הזדקקתי להם שנים...

• הוסף לסימניות
אני לתומי חשבתי שההדגשה היא על ציור ידני 'מדויק' ולא 'מתעגל' כמו בכלי המברשת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;843150:
אני לתומי חשבתי שההדגשה היא על ציור ידני 'מדויק' ולא 'מתעגל' כמו בכלי המברשת...

מדוייק הכוונה, ממוחשב ולא ידני-רועד-לא סימטרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;843166:
מדוייק הכוונה, ממוחשב ולא ידני-רועד-לא סימטרי.
טוב, את זה ניתן להגדיר בסוג הקו...

• הוסף לסימניות
גמני חפשתי את הפוקנציה הזו הרבה זמן.
טוב ששכחת נעמה כך זה הזכיר גם לי.

• הוסף לסימניות
עם כלי הציפורן יוצרים נקודות בזיג זיג - אחד למעלה ואחד למטה, אח"כ עם החץ העליון מיישרים ומבזרים, ואח"כ פשוט ממירים את הנקודות לנקודות עגולות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה