התייעצות מה השיטה שלך להכניס מוטיבציה במשימות היום יומיות??

• הוסף לסימניות
אתם שואלים חרדים מה גורם לחילונים לקבל מוטביציה? הזוי.
תשאלו את עצמכם ותענו לעצמכם.
נשמח לשיתוף.
אכן כן מה חסר לנו בעולם שלנו? בתורה יש הכל למה לרעות בשדות זרים.
אשמח לתשובות מעשיות בהתאם, ההשאלה כנה ואמיתית, וכנראה שהרבה שואלים ומתחבטים בשאלה זו

• הוסף לסימניות
כולם כתבו דברים עמוקים ומהותיים.
מרגיש לי לא קשור לענות תשובה פשוטה כל כך אבל בכל אופן- -
את התארגנות הבוקר שיכולה להיות מעצבנת ולחוצה אני משתדלת להפוך להכי נחמדה שיש.
מה יותר כיף מלקום ולשתות בנחת קפה ואחר כך להתארגן בחיוך עם מוזיקה?? :love:
כמה פשוט ככה משנה שגרה.

• הוסף לסימניות
הם יוצאים פעם בחודשיים לחו"ל לנקות את הראש.....ולא מפספסים...
ובכללי יוצאים לבלות כל סופ,ש
גם אנחנו צריכים לצאת פעם בחודש -אולי, לגיוון שגרה-פארק, חוף ים, אפילו מירון(להנות מהנוף בדרכים) משהו שינתק מהגרה היומיומית. מומלץ להקפיד חוזרים (אולי עיפים) אבל עם מרץ וכוחות.
עובדים בשביל החופש...
והחופש כדי שיוכלו להמשיך לעבוד...

• הוסף לסימניות
אני חושב לקחת יומן לכתוב מטרה שנתית בסוף.
ובכל יום לכתוב ביומן בלילה - מה אני עושה מחר.
לכתוב בכל יום משפט מוטיבציה.
וביום למחרת לכתוב את הטעויות שיפורים וכיוצא, ושוב לכתוב מה עושים מחר, עם משפט מוטיבציה.

ולהתחיל לרוץ על המסלול.....

מניסיון זה נותן מוטיבציה וסיפוק מצד שני צריך להקפיד על זה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• e7a7a51ef1be41fdbbc792ccdbd237e3.zip
    1.3 MB · צפיות: 29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה