מה השעות פתיחה של משרד הפנים?

• הוסף לסימניות
ידוע לי שביום רביעי הם סגורים בבוקר ופותחים בצהרים, אך מתי בדיוק?
תודה

• הוסף לסימניות
בכל מקרה - צריך להתכונן להמתנה של 3 שעות מינימום.

• הוסף לסימניות
אם זה משהו לא דחוף, יש פעולות שאפשר לבצע דרך הדואר. שווה לברר אצלם

• הוסף לסימניות
אל תכעסו עלי, אבל-אני תמיד אומר ואני יחזור ויאמר;
חברים בפורום שואלים שאלות ומבזבזים זמן של המתנה עד שמקבלים תשובה, בו בזמן שברגע אחד אפשר לקבל תשובה באופן עצמאי..:

פותח האשכול שאל: מה שעות הפתיחה של משרד הפנים?
נו, ו...
פותחים את הדבר הזה שקוראים לו 'גוגל', ושואלים אותו-מה שעות הפתיחה של משרד הפנים?
והוא עונה המון תשובות, בוחרים את התשובה המתאימה, והנה חסכת המון זמן לעצמך ולההוא שחיפש את המידע הזה בשבילך.
ושאף אחד לא יגיד לי שהוא חסום,, מי שפתוח לו פרוג פתוח לו גם אתרי ממשלה!

לא שאני מתאונן באופן אישי,, אלא סתם על העיקרון שאנשים רגילים לא להזיז את עצמם ולחכות שיאכילו אותם עם כפית, חבל בסוף יהיה ניוון שרירים :) :)

:) :) :) קחו את הדברים באיזי ותמשיכו הלאה..

המשך יום נעים לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה