מה התוכנית המומלצת לטלפון ביתי?

• הוסף לסימניות
לאור כל המבצעים שיש כיום שהגענו למצב שבו 29 ש"ח לחודש יזכו אותך בשיחות ללא הגבלה נוצר מצב שבו הטלפון הביתי כמעט ללא שימוש וחבל על 49 ש"ח (הוט) שהולכים כל חודש לפח מצד שני לא בקלות מוותרים על מספר שהולך איתך שנים רבות השאלה מה התוכנית המוזלת ביותר שיש כרגע בשוק לקו ביתי אני מבחינתי הייתי שמח אם היה קו ללא תשלום חודשי אלא רק על שיחות יוצאות אבל לצערי לא ידוע לי על כזה דבר....

אשמח לשמוע אם למישהו יש מידע/רעיון לקו ביתי זול...

• הוסף לסימניות
יש לי הוט במסלול קו קל- אין תשלום אלא רק לפי שיחות יוצאות . נראה לי 20 אג' לדקה.
השאלה אם אפשר להצטרף לזה היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1265862:
יש לי הוט במסלול קו קל- אין תשלום אלא רק לפי שיחות יוצאות . נראה לי 20 אג' לדקה.
השאלה אם אפשר להצטרף לזה היום.
לפי בירור שלי, היום אין דבר כזה

• הוסף לסימניות
את משלמת 49 ש"ח להוט וזהו בלי עוד כסף על התשתית?? א"כ זה מסלול מאוד טוב.
כי אנחנו משלמים 68 ש"ח ל012 ועוד 89 ש"ח לבזק על תשתית.

אבל אכן צריך להתחיל את התחרות יותר בקו הבייתי משום מה הוזנח הקו הבייתי ואליו אנשים משלמים מאות שקלים בחודש!!!

אכן מי יודע מה התוכנית הכי מומלצת היום בשוק בקוים הנייחים.??

• הוסף לסימניות
אצל החברות כמו 012 013 וכו' יש גם מחיר לשימור לקוחות (לקוחות שרוצים לעזוב), וצריך ללכת על זה.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות בבזק קו קל - 25 ש"ח לחודש + מחיר גבוה לכל דקת שיחה
או בנטויז'ן - 35 ש"ח ללא הגבלה
לי יש את שניהם, בינתים עובד מעולה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ללא הגבלה??
לידיעתי זה ל3000 דקות.
(אולי בעברית גם זה נקרא "ללא הגבלה", כמו בחברות הפלפון).

הקו של נטויז'ן הוא על תשתית אינטרנט, אז צריך לשלם עוד 90 ש"ח לתשתית אצל בזק. גם יש לי בקו זה בעיה עם ניתוקים מפעם לפעם.

• הוסף לסימניות
יש ב 013 גם קו יותר זול, לא זוכרת כמה אבל לא שיחות ללא הגבלה.

• הוסף לסימניות
יש בבזק קו קל, 25 ש"ח לחודש.
כמו"כ, אם הכוונה היא רק לשמור על המספר ניתן לשייך אותו למפעיל וירטואלי בחינם.

• הוסף לסימניות
התורה חסה על ממונם של ישראל:
והנה התוכנית הכי ממומלצת לאחר בדיקה מעמיקה אצל כל החברות [בצירוף המחיר של תשתית] להלן:
חברת נטויזן יצאה לפני שבועיים במסלול קוי לנייחים הכולל הכל שירות שיחה ממתינה ושיחה מזוהה ושיחת ועידה ועוד.
400 דקות שיחה ב-39.9 ש"ח בלבד לחודש
700 דקות שיחה ב49.9 ש"ח בלבד לחודש
1000 דקות שיחה ב59.9 ש"ח בלבד לחודש
בלי הגבלה ב-89.9 ש"ח בלבד לחודש
המספר הקודם נשאר קיים
הקו בנוי על מודם חדש ללא אינטרנט הקולט מקליטת סלקום.
ואין התחייבות אפשר לעזוב מתי שתרצו.
לפרטים ולהצטרפות התקשרו: 072-2567714

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שג;1266974:
ללא הגבלה??
לידיעתי זה ל3000 דקות.
(אולי בעברית גם זה נקרא "ללא הגבלה", כמו בחברות הפלפון).

הקו של נטויז'ן הוא על תשתית אינטרנט, אז צריך לשלם עוד 90 ש"ח לתשתית אצל בזק. גם יש לי בקו זה בעיה עם ניתוקים מפעם לפעם.

לאחרונה יצאו במודם המבוסס על סלקום (ללא סים כמו הישן של סלקום) שאז לא צריכים לשלם על תשתית, יש גם בהכשר וועדת הרבנים לעניני תקשורת

• הוסף לסימניות
אנחנו משלמים 90 ש"ח לחודש בבזק, ולקחנו מסלול בגולן של 60 דקות 10 ש"ח.
חבל על הקרינה... ועל הדיבורים בלי גבול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1279633:
אנחנו משלמים 90 ש"ח לחודש בבזק, ולקחנו מסלול בגולן של 60 דקות 10 ש"ח.
חבל על הקרינה... ועל הדיבורים בלי גבול...

90 ש"ח בבזק לכמה דקות?

• הוסף לסימניות
נראלי שאלף, אבל אני לא בטוחה..
גם ככה אני בקושי מדברת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האמת;1279547:
התורה חסה על ממונם של ישראל:
והנה התוכנית הכי ממומלצת לאחר בדיקה מעמיקה אצל כל החברות [בצירוף המחיר של תשתית] להלן:
חברת נטויזן יצאה לפני שבועיים במסלול קוי לנייחים הכולל הכל שירות שיחה ממתינה ושיחה מזוהה ושיחת ועידה ועוד.
400 דקות שיחה ב-39.9 ש"ח בלבד לחודש
700 דקות שיחה ב49.9 ש"ח בלבד לחודש
1000 דקות שיחה ב59.9 ש"ח בלבד לחודש
בלי הגבלה ב-89.9 ש"ח בלבד לחודש
המספר הקודם נשאר קיים
הקו בנוי על מודם חדש ללא אינטרנט הקולט מקליטת סלקום.
ואין התחייבות אפשר לעזוב מתי שתרצו.
לפרטים ולהצטרפות התקשרו: 072-2567714

לי היה בנטוויז'ן קו ב-45 ש"ח ללא הגבלה, וקו נוסף לפקס.
כשרציתי לעזוב - נתנו לי את שני הקווים יחד ב-40 ש"ח (כולל את המע"מ).
עזבתי אותם כי רציתי שרות מנגינת המתנה ולא היה להם (זה היה לעסק; אולם לא נראה לי שזה משנה לעניין המחיר), וכן משום שעד שהשגתי אותם על כל פרט - ארך שעווווווווווות. ולא רק.

• הוסף לסימניות
אני בררתי בהוט ויש להם ללקוחות קיימים מסלול לשיחות נכנסות בלבד ללא עלות. והמחיר לדקת שיחה לשיחות יוצאות בערך 30 אגורות.

• הוסף לסימניות
התורה חסה על ממונם של ישראל!
חברת נטויז'ן רימו אותנו פעמיים! הם מוצאים כל מיני 'טריקים' לקחת כספים מעבר למה שסוכם, בלי שישימו לב. יש לדרוש חשבוניות ולעקוב אחריהם כל הזמן!!!
יש לנו נסיון מאד מר גם אצלם, וגם אצל חברות תקשורת אחרות.
לפיכך - אם התגלתה סטיה מהמסוכם - ליצור איתם קשר מיד! בד"כ הם לא מחזירים רטרואקטיבית, גם אם הם מודים שזו היתה "טעות" שלהם , הם מאשימים את הלקוח שלא התקשר מיד להודיע להם.
וכמובן - גם אם משכנעים אותם שהם גובים יותר ממה שצריך - לעקוב אחריהם שאכן הפסיקו! שום דבר לא מובן מאליו!

• הוסף לסימניות
אני ניזוקתי מכל החברו בהן הייתי, האחרונה היא הוט שגנבה ממני מאות שקלים ויותר.
בקיצור- תבדקו טוב את החשבוניות!!!

• הוסף לסימניות
אני כבר 3 שנים ללא טלפון ביתי.

• הוסף לסימניות
לי יש נטוויזן לל א הגבלה 35 ש"ח ועוד תשתית בזק 60 שקל
אני מאד מרוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה