מידע שימושי מה התמרור אומר ?

• הוסף לסימניות
מה מותר ומה אסור ?
לנכה מותר או אסור ?
IMG_20210801_180954.jpg
IMG_20210801_180954.jpg

• תודה
Reactions: A F
  • הוסף לסימניות
בשעות הכתובות מותרת חנייה לרכב פרטי למשך שעה בלבד! לא עוזר תו נכה וכד'

בשעות הערב/לילה - מותרת חנייה לבעלי תו אזורי מס 50 (אלה גרים באיזור הנ"ל ויש להם תו המורה על כך)

• תודה
  • הוסף לסימניות
בשעות הכתובות מותרת חנייה לרכב פרטי למשך שעה בלבד! לא עוזר תו נכה וכד'

בשעות הערב/לילה - מותרת חנייה לבעלי תו אזורי מס 50 (אלה גרים באיזור הנ"ל ויש להם תו המורה על כך)
אז למה התמרור העליון העגול הוא''אין עצירה וחנייה'' ?
וממתי יש הגבלה לרכב נכה שאין לרכב אחר?
משהו לא ברור כאן

• תודה
  • הוסף לסימניות
כשיש תמרור ותחתיו כזה שלט
השלט תוחם את התמרור בהתאם להוראות

בד"כ כלל מותר לנכה לחנות בכל מקום, וכאן יש מגבלה על כל הרכבים כולל רכב נכה שבד"כ אין עליו מגבלה

• הוסף לסימניות
כשיש תמרור ותחתיו כזה שלט
השלט תוחם את התמרור בהתאם להוראות

בד"כ כלל מותר לנכה לחנות בכל מקום, וכאן יש מגבלה על כל הרכבים כולל רכב נכה שבד"כ אין עליו מגבלה
עדיין קושיא עצומה איך יש יכולת לאכוף רכב נכה? הרי לחנות שעה אחת מותר (בתשלום), והוא הרי פטור מתשלום על חניה, אז איך ידעו כמה זמן הוא חונה???

• הוסף לסימניות
עדיין קושיא עצומה איך יש יכולת לאכוף רכב נכה? הרי לחנות שעה אחת מותר (בתשלום), והוא הרי פטור מתשלום על חניה, אז איך ידעו כמה זמן הוא חונה???
אולי יש פקחים שמסתובבים באותו אזור כמה שעות ויכולים לראות שהרכב עדיין שם.
למרות שתמיד אפשר לטעון שהזיזו את הרכב באמצע...

• תודה
  • הוסף לסימניות
כמה זמן זה לא בעיה
היום כשאתה חונה במקום שיש מגבלת זמן הפקח הראשון שעובר רושם/מצלם את מספר הרכב וזה מפעיל כמין שעון חול..
כל פקח שיעבור אח"כ יראה במסוף שלו את שעת החנייה

• הוסף לסימניות
אולי יש פקחים שמסתובבים באותו אזור כמה שעות ויכולים לראות שהרכב עדיין שם.
למרות שתמיד אפשר לטעון שהזיזו את הרכב באמצע...
כפי שכתבתי הטענה לא תתקבל
יש להם במסוף מין "שעון חול" שמראה כמה זמן הרכב במקום

• הוסף לסימניות
ובכל אופן למי שעדיין מתעניין בשלט הנ"ל
שאלתי במוקד העירוני שלא ידע מה לענות לי..
הבטיחו לחזור אלי עד 72 שעות עם תשובה , הפעלתי להם את שעון החול שלי ;)

• הוסף לסימניות
כמה זמן זה לא בעיה
היום כשאתה חונה במקום שיש מגבלת זמן הפקח הראשון שעובר רושם/מצלם את מספר הרכב וזה מפעיל כמין שעון חול..
כל פקח שיעבור אח"כ יראה במסוף שלו את שעת החנייה
מי אמר לכם את זה? ממתי זה?
דבר ראשון איך יש באפליקציות הארכת זמן חניה אוטומטי? מה זה מועיל?
דבר שני מעולם לא קיבלתי דו"ח על חניה שהוארכה גם 5-6 שעות, והיו כמה וכמה פקחים שעברו.
ודבר שלישי הפקח הראשון רק סורק את מספר הרכב, הוא לא מצלם כל הרכב וסביבתו מכמה כיוונים - ולכן בלתי אפשרי להוכיח מה היה מיקום הרכב בראשונה.

• הוסף לסימניות
מי אמר לכם את זה? ממתי זה?
דבר ראשון איך יש באפליקציות הארכת זמן חניה אוטומטי? מה זה מועיל?
דבר שני מעולם לא קיבלתי דו"ח על חניה שהוארכה גם 5-6 שעות, והיו כמה וכמה פקחים שעברו.
ודבר שלישי הפקח הראשון רק סורק את מספר הרכב, הוא לא מצלם כל הרכב וסביבתו מכמה כיוונים - ולכן בלתי אפשרי להוכיח מה היה מיקום הרכב בראשונה.
או אתה לא מבין אותי
או אני לא מבין אותך

יש מקומות עם מגבלת זמן אז הפקח מפעיל את מונה הזמן
בחנייה בכחול לבן תאריך כמה שאתה רוצה

• הוסף לסימניות
והיום קיבלתי תשובה מה אומר השלט:
התהייה שלי הייתה על רכב נכה בלבד
תשובתם - גם רכב נכה נכלל בהגבלת הזמן !
שעה אחת הוא יכול להחנות חינם ומעבר לזה אסור גם לו
רכב נכים מסחרי לא יכול לחנות אפילו לרגע

האיום בגרירה הוא גם לרכב נכה!

• הוסף לסימניות
או אתה לא מבין אותי
או אני לא מבין אותך

יש מקומות עם מגבלת זמן אז הפקח מפעיל את מונה הזמן
בחנייה בכחול לבן תאריך כמה שאתה רוצה
בחניה בכחול לבן (לפחות בירושלים) יש מגבלת זמן או של שעתיים או של 3 (תלוי באיזורים), ובפועל אין לזה שום אכיפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה