מה התפקיד של צלמת?

• הוסף לסימניות
אפשר להטיל את האשמה על מי שרוצים

• הוסף לסימניות
חני, לי יותר יוצא להיתקל בהורים מעורבים מידי, נתקעים, 'עוזרים', מנסים לקרוא לילד לכל הכיוונים, מתעדים במצלמה הקטנה שלהם, מאשר הורים שלא משתפים פעולה.
הילד מגיע- הן ישר: תחייך יפה, כן? אח"כ, מבטיחות את הירח, ואח"כ, עושות 'ברוגז' ואומרות- ידעתי שהוא לא ישתף פעולה! וזה עוד לפני שהדלקתי את הפלאש...
במקרה כזה התפקיד שלי כצלמת, זה קודם כל להרגיע את האמא הלחוצה, ואז להשתדל להתמודד כמה שיותר בכוחות עצמי עם המשימה של בידור הילד.

• הוסף לסימניות
פעם לקחנו צוות צילום ליום צילומים לצרכי פרסום.
היתה לנו מסריטה וצלמת (את הצלמת בחרתי מפרוג, מכאן מהפורום).
ההבדל ביניהן היה שמים וארץ.
המסריטה באמת עבדה עם פרצוף של תשעה באב, עם הרבה כעס על הילדים. כאילו עשו לה משהו :(
והצלמת נאלצה להיות נחמדה ומצחיקה בשביל שתיים...

• הוסף לסימניות
חני מסכימה עם כ-----ל מילה.
מעבר לזה רוצה להוסיף-
העבודה של ההצחקה וכו- סיפור סיפורים, הצגות וכו- זה לא רק בשביל להצחיק את הילד, לפעמים יש ילדים שלא יכולים לשבת במקום אחד- כך שזה גם בשביל זה, ו- אני יכולה לאמר שהתמונות הכי הכי הכי יפות\ מלהיבות\ פוזות מעניינות- יצאו במקרים כאלו שההורים 'שתפו פעלוה' והעסיקו את הילד (כן, יש לי גם דוג' לכך) כשהילד משחק עם אמו\אביו כבכל יום ונהנה עד הגג הוא יוצא הכי טבעי וטוב.(מעבר לזה שכמובן גם אני עושה הכל בשביל זה, ויש ילדים שיותר זורמים אתי מההורים וכו)

• הוסף לסימניות
זו בדיוק הסיבה שהעדפתי לעשות לילדים צילומים בטבע ולא בסטודיו. הכיף של הטבע והשחרור הוציא אותם ספונטניים ומתוקים.

• הוסף לסימניות
היה מענין לראות את האשכול הזה
אני אחת שמצלמת מאוד הרבה זה ההובי שלי
בתחילת הדרך שהגדול שלי היה בן שנה רציתי מאוד להשקיע לסמאש ,השקעתי עוגה והרבה אקססוריז בחרתי צלמת עם שם מעולה ותמונות מדהימות היה לי הרבה פנטזיות אבל ברגע שהושבנו אותו הוא התחיל לצרוווווווווח לא היה עם מי לדבר .ניסינו הכל וגם הצלמת אבל שום דבר לא הלך מובן שהייתי מאוכזבת מאוד והרגשתי שהצלמת אולי לא מספיק התאמצה שנה אחר כך הלכתי לגיל שנתיים לצלמת אחרת יותר זולה והבחור שיתף פעולה ויצא מקסים אז חשבתי אולי זה הצלמת .שהלכתי עם הילד הבא בגיל שנה לצלמת שאצלה כן היה שיתוף פעולה ..שוב פעם אותו סיפור הילד לא רצה לגעת בעוגה
ואז במבט לאחור הבנתי שממש טעיתי הצלמת היא בנ''א ועושה את המקסימום אבל אי אפשר לעשות כלום נגד ילדים שהחליטו לבכות או לא לשתף פעולה או לא לרדת מהיד של אמא
כל הכבוד לצלמות שנשארות עם סבלנות גם לילדים כאלו ומנסות שוב ושוב ושוב
מאז צלמתי עוד כמה פעמים את הילדים והמשפחה שגדלה ואני יכולה להגיד שזה גם ענין של גיל ושל אופי של הילד.
ונתקלתי בצלמות פחות סבלניות אולי אולי אבל רובן הגדול היו מדהימות ויש כאן כמה בפורום שהיה תענוג לעבוד איתם למרות שלא תמיד הילדים שיתפו פעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה