כללי מה זה אומר לך ?

• הוסף לסימניות
לצורך עבודה מסויימת, חשוב לנו לדעת.
מה זה משדר ?
נשמח לקבל את תגובתך
4.PNG

• הוסף לסימניות
סוג של קליעה למטרה

• הוסף לסימניות
קליעה למטרה, עין, אזהרת סכנה.

• הוסף לסימניות
בול פגיעה -תביעת עין

• הוסף לסימניות
עין, קליעה למטרה

• הוסף לסימניות
מיקוד ראיה

• הוסף לסימניות
מזכיר לי איזו חברת אבטחה ,עם חדר בקרה ומצלמות וכל העסק הזה

• הוסף לסימניות
עין
עדשה של מצלימה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל אלו שהגיבו.
הסיפור שמאחורי הסקר שעשיתי, הוא שאני ביקשתי למתג את עצמי מחדש, ופניתי לאחד מטובי המעצבים לעיצוב מקצועי של לוגו חדש.
אחרי הרבה מחשבה, נראה לי לעזוב את ה'עין' כי זה מסר נוסף שלא משתלב בקלות עם הסלוגן שלי.
אני מצרף 3 סקיצות ואשמח לשמוע את דעתכם מה הכי יפה ומתאים לקופירייטר.
אני נוטה למס' 1 אני רק רוצה לדעת האם מבינים ברור מה שהוא משדר ?
לוגואים-11.jpg

• הוסף לסימניות
מיוחד!
גם לדעתי 1 ממש טוב!
רואים גם את ה'פונה ללב'- לאמצע, קליעה למטרה
וגם מזכיר שפיץ של עיפרון - כתיבה
(ודאי לוגו יותר רציני ממס' 2 עם העיפרון הצבעוני)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחרי התגובות כאן, ובעוד מקומות, אפשר לומר שזה נבחר כסופי
לוגו סופי-01.jpg

תודה רבה
ל @כוכב מבריק
על הרעיון והביצוע הנהדר !

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה