דרוש מידע מה זה אומר שאין לי ציון במבחן באלגוריתמים?????? עזרה דחופה פליז

• הוסף לסימניות
עשיתי את המבחן של אלגוריתמים של קמאטק באווניו , כל החברות שלי קיבלו ציונים ואני לא קיבלתי ציון, לא רשום לי שם כלום...
מה זה אומר?
חשד להעתקה.?

• הוסף לסימניות
????????????

• הוסף לסימניות
לכאורה אם זה היה חשוד בהעתקה היו מעדכנים אותך ולא משאירים באוויר

• הוסף לסימניות
ממי חברותיך קיבלו ציון? אליו תפני
באתר?

• הוסף לסימניות
היי, מצרפת לך מייל של מישהי מקמאטק
אין לי מושג מי היא
תתקשרי איתה
chani#kamatech.org.il

• הוסף לסימניות
@ביחד ננצח אם רק קבלו תוצאות השבוע-אין לך מה להילחץ.
תחכי עוד שבוע-שבועיים, ועד אז כנראה כבר יתקבל הציון.
מנסיון-הם מפרסמים ציונים בסדר אקראי לפי חתכי הא"ב.
(אם מכירה מישהי עם שם משפחה קרוב/צמוד לשלך שעשתה את המבחן-כנראה שגם לה לא התקבל הציון...).

• הוסף לסימניות
לא אומר כלום!
פשלה...
קרה לי גם כן בעבר, וב"ה קיבלתי ציון מעולה
פניתי אליהם במייל ושלחו לי את הציון

• הוסף לסימניות
את מתכוונת באתר שלהם?
לי עד היום אין ציון באיזה מקצוע לא זוכרת בדיוק איזה,
אבל אצל קמאטק בעצמם יש את זה, תנסי לשאול את המרכזת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה