- הוסף לסימניות
אם זה מה שמקל על הרגשתם של התושבים אז בעז"ה שיימשך כך.ת'אמת שנכון להיום ב''ה קצת התמתן מרחוב מלא בשוטרים וחיילים היום יש רק ניידת בקצה הרחוב מקווה שימשיך כך אין צורך ביותר מזה.
אם זה מה שמקל על הרגשתם של התושבים אז בעז"ה שיימשך כך.ת'אמת שנכון להיום ב''ה קצת התמתן מרחוב מלא בשוטרים וחיילים היום יש רק ניידת בקצה הרחוב מקווה שימשיך כך אין צורך ביותר מזה.
בהחלט.אם זה מה שמקל על הרגשתם של התושבים אז בעז"ה שיימשך כך.
דיייייילפי התגובות כאן זה נראה שיש כאלו שחושבים שהסקר אמור לעזור איכשהו לטיפול בתושבי בני ברק. הסקר לא נועד לאתר חולים ספציפיים על מנת לטפל בהם, אלא רק לתת למקבלי ההחלטות תמונה כללית על אחוז התחלואה בבני ברק. לכאורה דרישה לגיטימית על מנת לאפשר טיפול מיטבי בתושבי העיר. אבל כשרואים מה הרשויות מחשיבות כ"טיפול" רואים בעיקר את הסגר שממש לא נועד למנוע תחלואה בתוך בני ברק אלא רק להגן על שאר הערים מפני בני ברק.
יוזם הרעיון הוא פרופ שעשוע ממובילאיי. כשאני חושב איך הראש שלי היה עובד לו הייתי עם המומחיות שלו, עולה לי הרעיון לסגור את בני ברק בתוך עצמה, ולעשות בדיקות סקר תקופתיות לבדוק את עקומת התחלואה בעיר, לבדוק מתי ואיך מתפתחת חסינות העדר, וכך להסיק מסקנות חשובות בנוגע להתמודדות עם המחלה בשאר האזורים. ממש כמו שעושים ניסויים על המכונית האוטונומית. אולי אפילו תצא מזה תיאורייה חשובה שתזכה בפרסים בין לאומיים. סוג של כלוב עכברי מעבדה הגדול בעולם.
ככל הידוע לי כאשר יש חולה במשפחה בודקים את כל המשפחה.הבעיה היא שהבדיקות לא כאלה ''אקראיות''.
מידיעה, מישהו שהתגלה כחולה,
אשתו 'עלתה במדגם' של בדיקות הקורונה.
מעניין מאד... שדווקא אשה של מישהו שחולה, שיש הרבה מאד סיכויים לפי 'המעלים במדגם' שהיא חולה, עלתה בו.
נשמע לא ממש 'מדגמי'.
אז לידיעתך.ממש לא.
אם מישהו נמצא חיובי בני ביתו נכנסים לבידוד.
בדיקה תבוצע רק אם אחד מהם סיפטומטי- לבקשתו.
אא"כ החוקים בבני ברק שונים עכשיו? שואלת כדי לדעת.
העיר שלי בסגר והיא לא חרדית.
בנתיים רק בבני ברק ובשכונות החרדיות בירושלים יש סגר מטעם המדינה בשאר כל המקומות יש סגר מטעם העירייה מקסימום ויחי ההבדל הגדול שספקים יתקשו להיכנס לעיר ומשלוחים לא יגיעו בכלל ועוד וכל זה בערב פסח עכשיו ברור שיותר קל. ובתוך העיר אכיפה במינימום לא מעניין מה שקורה ובפרט בשבתות וחגים.לא
גם על אשקלון וטבריה תוכנן סגר.
לא בדקתי האם הוחל בפועל.
זה מסרבל מאד את החישוב, ומצריך עבודה רבה ומיותרת.למה לא מפרסמים מס' בתי אב חולים רק מס' נפשות?
לא ירד, אלא רק נעצרה העלייה.בטלז סטון ירד המספר
גם בכפר חב"ד.
את זה אני ממש לא מצליח להבין.בב"ב מתחננים להבדק כדי לצאת מהבידוד...
וגם להכנס למדדים ולעדכן אותם ע"פ המציאות.
אך לאף אחד לא בוער....
בעיר שלנו יש סגר מטעם העיריה כבר לפני החג.ויבוא יום שגם את ועירך תצטרפו לכך.
איפה כתבתי שבבני ברק דרים חסרי דעת?איננו אנשים חסרי דעת ואחריות
ודאי לא יותר ממך.
זה מסרבל מאד את החישוב, ומצריך עבודה רבה ומיותרת.
תקרא היטב את הכתוב לעילזה מסרבל מאד את החישוב, ומצריך עבודה רבה ומיותרת.
לא ירד, אלא רק נעצרה העלייה.
את זה אני ממש לא מצליח להבין.
אם לא עושים בדיקות - באים בטענות 'למה לא בודקים אותנו כדי שנצא מהבידוד'.
אם עושים בדיקות - באים בטענות 'אתם עושים יותר מדי בדיקות בבני ברק, יותר מערים אחרות'...
בעיר שלנו יש סגר מטעם העיריה כבר לפני החג.
ואין לי שום בעיה עם בדיקות סקר שתערכנה לנו אם תערכנה.
איפה כתבתי שבבני ברק דרים חסרי דעת?
כתבתי שיש לי שם משפחה קרובה ואהובה שאני דואגת לה.
ומומלץ שתעדני את הנימה שלך.
ככל הידוע לי כאשר יש חולה במשפחה בודקים את כל המשפחה.
המשפחה שלו צריכה לבקש להדבק.
לא שיתנו להם כל כך בקלות
אבל אם הם יגידו שהיו במגע עם חולה מאומת - יקבלו מיד.
שמעתי על מישהו שלא הצליח לקבל בדיקה למרות תסמינים מאד מאד מחשידים,
בשלב מסוים הוא אמר למד''א שהוא היה במגע עם חולה מאומת, וקיבל מיד בדיקה.
במקרה הנ''ל - בוודאות לא היתה הדבקה. לא מעוניינת לפרט למה. (רק כתבתי מה המעלים במדגם הסיקו בעצמם)
יש הבדל ענק, עצוםבעיר שלנו יש סגר מטעם העיריה כבר לפני החג.
ואין לי שום בעיה עם בדיקות סקר שתערכנה לנו אם תערכנה.
איפה כתבתי שבבני ברק דרים חסרי דעת?
כתבתי שיש לי שם משפחה קרובה ואהובה שאני דואגת לה.
ומומלץ שתעדני את הנימה שלך.
זה העניין, שעיריית בני ברק לא יודעת לעשות כלום מעצמה, לא כל שכן סגר.אם העיריה היתה מחליטה מעצמה לבצע סגר, זה היה נראה אחרת, מתקבל אחרת ומבוצע אחרת.
את לא יודעת אבל את מרשה לעצמך להשתלח ולאחל לי כל מיני איחולים מלבבים.לא יודעת כיצד משפחתך מתנהלת.
משפחתי המורחבת כבר למעלה מחודש סגורים בבית.
אבל היא לא החליטה.אם העיריה היתה מחליטה מעצמה לבצע סגר, זה היה נראה אחרת, מתקבל אחרת ומבוצע אחרת.
נכון.אבל היא לא החליטה.
היא גררה רגליים בכל המובנים.
זו בדיוק הבעיה שמשכנעים אותנו שהסקר יביא תועלת בדיוק כמו להבדיל אמבטיות הגז שמנגלה הכניס לשם ילדים קטנים ותמימים בחיוך...אם סגר יביא תועלת
ואם סקר יביא תועלת
אני בעדו.
כאן עצרתי.זו בדיוק הבעיה שמשכנעים אותנו שהסקר יביא תועלת בדיוק כמו להבדיל אמבטיות הגז שמנגלה הכניס לשם ילדים קטנים ותמימים בחיוך...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים