מה זה אומר: fail to convert

• הוסף לסימניות
כבר חשבתי שבאמת יש לי כבר את כל הנסיון עם כל סוגי הבעיות (אתגרים(?)) שהפרמייר מציב, ולפעמים אני משלה את עצמי שאני גאונית בפתרון בעיות בפרמייר! אז זהו, שכל פעם מחדש אני מתבדה:( והבעיות בפרמייר לא יגמרו לעולם!!!
ועכשיו לשאלה:
כבר העלתי פה בעבר שהפרמייר שלי (5.5) לא מקבל קבצים מסוימים של DSLR, כרגע קיבלתי שוב קבצים מאותה מצלמה ואני מנסה להמיר אותם בפורמט פקטורי , וזה נותן לי המרה של שניה אחת במקום הסרט השלם. אז ניסיתי להמיר קובץ אחר של HD כדי לראות אם הבעיה בקובץ או בפורמט פקטורי, ואחרי ההמרה הוא כותב לי: fail to convert,
מישהו יודע מה זה אומר?
אולי זה גם קשור לזה שפתאום המדיה אנקודר לא נפתח לי? (הוא מראה שהוא נפתח ותוך כדי נסגר בחזרה)
בבקשה, תשתדלו לעזור:)

• הוסף לסימניות
נכשלה ההמרה.

• הוסף לסימניות
כן, הבנתי שזה פחות או יותר מה שזה אומר. השאלה היא למה?

• הוסף לסימניות
כנראה שהפרימייר שלך הוא גרסת נסיון שלא הותקנה כמו שצריך ולכן הוא לא מקבל את כל סוגי הקבצים.
את צריכה טכנאי שיתקין לך כמו שצריך את הפרימייר.

בפריסטים יש לך הרבה אופציות או מעט?

• הוסף לסימניות
גם פרמייר 6 אצלי לא מקבל קבצים של DSLR והפרמייר אצלי מותקן מצוין!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1216452:
אולי זה גם קשור לזה שפתאום המדיה אנקודר לא נפתח לי? (הוא מראה שהוא נפתח ותוך כדי נסגר בחזרה)
בבקשה, תשתדלו לעזור:)

הפורמט פקטורי גם אצלי ממיר רק חלק מהסרט ולא הכל אבל האנקודר כן נפתח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1216513:
כנראה שהפרימייר שלך הוא גרסת נסיון שלא הותקנה כמו שצריך ולכן הוא לא מקבל את כל סוגי הקבצים.
את צריכה טכנאי שיתקין לך כמו שצריך את הפרימייר.

בפריסטים יש לך הרבה אופציות או מעט?
יש לי די הרבה פריסטים.

• הוסף לסימניות
תגידו, אז מה בכ"ז אפשר לעשות???
ומה עושים עם האנקודר שנסגר לי? פעם הוא היה נפתח לי מצוין, נראה לי מאז שפעם ניסיתי להמיר אצלו קבצי DSLR הוא התחיל להשתגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה