מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
ניהיה לי שחור במחשב ומראה אח"כ שגיאה כזאת...
ומכבה לי את כל התוכנות והמחשב נכבה..

צפה בקובץ המצורף 323004

קבצים מצורפים

• image (3).jpg
    KB 31.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
:(
באמצע עבודה.
אשמח לדעת אם מישהו יודע על מה מדובר.

• הוסף לסימניות
יש בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך

• הוסף לסימניות
תודה. בדיוק טכנאי אמר לי שכנראה אני צריכה לעדכן משהו בכרטיס מסך.
איך אני יודעת איזה סוג מסך יש לי בכדי לעדכן?

אני צריכה להוריד משהו מכאן:
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

• הוסף לסימניות
הכרטיס מסך שלך של nvidia.
כך שאין עניין בהורדת תוכנות חיצוניות לבדיקת פרטי הכרטיס מסך, אלא את צריכה להוריד את התוכנה של nvidia עצמם, והא כבר יסדר לך את כל מה שצריך.

תורידי מכאן

יש לציין שיש צורך ברישום חינמי בתוך התוכנה.

• הוסף לסימניות
בלא מעט מקרים התוכנה לא עובדת, לא הייתי ממליץ להשתמש בה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2310230:
בלא מעט מקרים התוכנה לא עובדת, לא הייתי ממליץ להשתמש בה.

מעניין לא נתלקתי מעולם שהיא לא עובדת .
בכל אופן כל הכרטיסים של NVIDIA (למעט QUADRO) זה אותו דרייבר.

אבל הרבה פעמים ההודעה הנל מראה על בעיה בחומרה של הכרטיס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה