מה זה אנקור?

• פותח הנושא D123
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני סוגרת DVD בפריממיר CS4????

• הוסף לסימניות
file - adoby dinamic link - send to encor

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי (אני חדשה בתחום) מCS4 כדי לסגור סרט, צריך תוכנה נוספת של אדובי בשם "אנקור"
כדי לסגור קובץ:
- FILE
- EXPORT
- MEDIA
- בחלון שנפתח קובעים את ההגדרות הרצויות (כמו בCS3)
- מאשרים את החלון, ואז אמורה להיפתח לך התוכנה אנקור (שהיא סוגרת את הקובץ למעשה)
בחלון שיפתח יופיעו לך ההגדרות שבחרת,
כדי להתחיל את הסגירה יש ללחוץ על START QUEUE

בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;713568:
עד כמה שידוע לי (אני חדשה בתחום) מCS4 כדי לסגור סרט, צריך תוכנה נוספת של אדובי בשם "אנקור"
כדי לסגור קובץ:
- FILE
- EXPORT
- MEDIA
- בחלון שנפתח קובעים את ההגדרות הרצויות (כמו בCS3)
- מאשרים את החלון, ואז אמורה להיפתח לך התוכנה אנקור (שהיא סוגרת את הקובץ למעשה)
בחלון שיפתח יופיעו לך ההגדרות שבחרת,
כדי להתחיל את הסגירה יש ללחוץ על START QUEUE

בהצלחה!:)

ב"ה

זה לא אנקור זה אנקודר
אנקור זה תוכנה אחרת ליצירת תפריטי DVD

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך יוצרים תפריט DVD עם לחצנים מעוצבים וכו'- דרך אנקור?

• הוסף לסימניות
אנקור- זה מין עוף :)

• הוסף לסימניות
אני חסומה...
משהו יכול לעזור לי?

איך יוצרים תפריט DVD (אינדקס) עם לחצנים מעוצבים וכו'- דרך אנקור?
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
כשאת באנקור יש בצד ימין תפריטים. את בוחרת את תפריט לפי רצונך ואת יכולה לערוך עליו שינויים בפוטושופ - לחצן ימני - edit in photoshop.
אחרי שערכת לפי רצונך, את מסמנת כל לחצן באנקור ומשרשרת את השבלול שבצד ימין למרקר המתאים בטימליין (שנקבע לפי הפרקים).

• הוסף לסימניות
אם את רוצה תוכנה קלה ונוחה לdvd עם כל האפשרויות אז dvdarch50 ליגה של תוכנה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה