סקירה מה זה בשבילכם עצמאות כלכלית?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איך הייתם מגדירים עצמאות כלכלית
תודה!

• הוסף לסימניות
לדעת שבדרך הטבע(שלמרות שהכל מהקב"ה לא צריך נס מיוחד לחודש זה) יהיה מספיק לכל מה שצריך בחודש הקרוב(אולי פלוס קצת לשים בצד)

• הוסף לסימניות
השקעות השכלה ומעורבות בשוק התעסוקה שאמורה לאפשר את רמת החיים שלי ושל התלויים בי בהווה ובעתיד (ע"פ טבע)

ובאופן כללי המושג הזה לא לרוחי

• הוסף לסימניות
המושג עצמאות כלכלית מתיחס למיטב ידיעתי
למצב בו הנכסים שלי עובדים עבורי ואני לא אצטרך לעבוד. (הלואי)
רק לא רואה איך זה מסתדר במציאות החיים החרדית, ובאופן חתונות הילדים.
(גם לכאלו שמשקיעים)

• הוסף לסימניות
לא להיות תלויים במשכורת החודשית

• הוסף לסימניות
אולי זה? היינו בשמחה שרואים רק פעם בחיים, הכל פאר והדר! אחרי הגב של בעלת השמחה אמרו ש - "היא לא מצליחה לבזבז את מה שהוא מרוויח.."

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת למה חשוב לך כ"כ לדעת מה הסיבה ששאלתי...
כי זה משנה, אם רצית לדעת מה הכוונה של המשפט הזה באופן כללי בעולם, אז כמו שכתבו לך שהכסף יעבוד בשבילי ולא להיפך או שיש לי למחייתי בלי צורך לעבוד.
במובן החרדי הדברים מקבלים משמעות אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה