פופקו, צילום וידאו תשאיר לי...בוידאו ? יכול להיות שאת מתכוונת לסאונד שנכנס למצלמה, שעדיף שהגיין כלומר הרעש שנמצא לפני ההקלטה יהיה נמוך ככל האפשר, שאז ההקלטה נקייה ייותר.
נכתב ע"י רקורדית;1171706:gain=iso בצילום סטילס
את מגיעה מסטילס?
אם לא- הסבר קצר
הגיין מעלה את אות הרגישות לאור במצלמה
ההעלאה הזו גורמת לתמונה מגורענת- "רעש"
מומלץ לצלם על גיין כמה שיותר נמוך, לקבלת שוט חלק ונקי מרעשים
במצבים של חוסר ברירה- תנאי תאורה קשים וחוסר יכולת לשנות אותם- זוהי ברירת מחדל על פני צילום שלא רואים בו כלום
בהצלחה!
במצלמות מקצועיות יש שליטה מלאה על הגייןאיפה אני שולטת על הגיין במצלמה?
בכל המצלמות אני רואה בתפריטים
iris ו shater - האם גיין זה בעצם השאטר?
נכתב ע"י רקורדית;1172042:במצלמות מקצועיות יש שליטה מלאה על הגיין
בחצי מקצועיות/ביתיות- זה ביחד עם הצמצם- IRIS
ברגע שהצמצם הכי פתוח, ואת ממשיכה "לפתוח" זה מעלה אוטומטית את הגיין, תוכלי להויכח בסימון של DB שמתחיל לעלות ל3, 6 וכדו'
במקרה כזה צריך לשים לב לא לפתוח את הצמצם לאחר שהוא פתוח במקסימום
אגב, יש איזה דגם של מצלמה ביתית פופולרית שמשום מה אי אפשר לנעול את הצמצם והוא כל הזמן "קופץ" ואיתו הגיין, שכחתי את הדגם המדויק, מקווה בשבילך שאת לא איתו
בהצלחה!
בבקשה. כן ולא- זה הצמצם/החשיפה וכאמור משפיע על הגיין בסופו של דברשוב תודה רבה רקורדית
עזרתך נדיבה וסבלנית
יש לי במצלמה EXPOSURE
האם זה משמע גיין?
נראה לך שהמצאתי??? מוזמנת לבדוק את המצלמה שלי על כוס קפה, והיא וידאו ייעודית למהדריןאני מצלמת שנים במצלמות מקצועיות ולא נתקלתי במצלמה בעלת שליטה מלאה על הגיין,
אני לא חושבת שיש כזה דבר גיין בוידאו- זה בא מסטילס
יש כמובן רגישות לאור שאם לא יהיה מספיק אור בלוקישן יהיה רעש בפריים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים