מה זה דומיין?

• הוסף לסימניות
חייבים אותו?
אני בונה אתר חינמי ולא מבינה למה צריך דומיין?
יכול להיות שאני לא מבינה את המילה...

• הוסף לסימניות
מקווה שזה יעזור...
העתקתי מויקפדיה:

דומיין - שם תחום (באנגלית: domain name; דומיין) או שם מתחם הוא שם ייחודי של אתר ברשת האינטרנט, שמבדיל אותו משאר האתרים הנמצאים ברשת. שמם הכולל של אתרי האינטרנט הזמינים לציבור הוא World Wide Web (רשת כלל-עולמית) או WWW, ונהוג לרשום בתחילת שמות המתחם של אתרי אינטרנט את האותיות הללו (www).

רישום שמות תחום נעשה על ידי ארגון האינטרנט העולמי, ICANN, וגופים המורשים לכך מטעמו. בישראל הגוף היחיד הרשאי לרשום שמות תחום הוא איגוד האינטרנט הישראלי (ISOC), המקצה שמות תחת הסיומת il..

• הוסף לסימניות
ניכר שאת לא מתחום האינטרנט... :)

בכל מקרה, דומיין זה שם כתובת האתר.

לדוגמא, הדומיין שלנו זה prog.co.il

יש אפשרות לבנות אתרים חינמיים שמאוחסנים בכתובות אחרים, אבל יותר מכובד שיהיה לאתר שלך כתובת פרטית משלו.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
כנראה שאת לא מבינה את המילה.

דומיין הוא כתובת האתר שבעזרתה הגולשים מגיעים אל האתר.
למשל: הדומיין של פרוג הוא prog.co.il

• הוסף לסימניות
טלפתיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;1356520:
לדוגמא, הדומיין שלנו זה prog.co.il

לא בקשר לאשכול, אך זה דחוף לי.
פרוג, אתם רואים הודעות פרטיות?

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא כתובת האתר שלי?
ז"א אני צריכה לרכש דומיין שזאת הרשאה למקום על האינטרנט באחד מהמסלולים המקובלים?
חייבים לרכוש אותו?
ואם לא מה אני עושה
איפה אני משיגה אחד כזה

• הוסף לסימניות
פעמים רבות, חברות שמציעות אתרים חינמיים, מציעות גם דומיין על הדומיין שלהם - ובחינם.
לדוג' www.your-domain.abc.co.il
כשה-your-domain זה הדומיין שלך, וה-abc זה שם החברה.

פעמים רבות, מי שבונה אתר חינמי, מסתפק בזה.

אם בכל אופן (וכמובן שזה עדיף) את מעוניינת בדומיין משלך, תוכלי להיכנס ל livedns.co.il, זוהי חברה מומלצת לרכישת דומיינים.
מדובר בעסק לא יקר, 75 ש"ח לשנה.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה