כללי מה זה האזהרה הזאת?

• הוסף לסימניות
יש איזשהם צבעים בקובץ שלא תואמים את פרופיל הצבע.

• הוסף לסימניות
ההודעה הזאת מגיעה רק אם אני שומרת על high quality print ולא על press ,למה? ואיך אני יודעת איזה פרופיל כן מתאים? ואיך משנים?
תודה!!!!!

• הוסף לסימניות
חבר'ה דחוף לי!!!!!!! יש מישהו שיכול לעזור לי בפתרון הבעיה??
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע????????????

• הוסף לסימניות
שלח לי תקובץ.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם אני אסגור את הקובץ ככה, למרות האזהרה משהו עלול להשתבש??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stars;665482:
מישהו יודע אם אני אסגור את הקובץ ככה, למרות האזהרה משהו עלול להשתבש??

אין מה לשלוח את הקובץ.
שמרתם באיכות גבוהה, שזה אומר שהוא לא נוגע בפרופילי צבע. RGB וCMYK
באיכות דפוס, הקבצים מומרים לפלט CMYK.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;665501:
אין מה לשלוח את הקובץ.
שמרתם באיכות גבוהה, שזה אומר שהוא לא נוגע בפרופילי צבע. RGB וCMYK
באיכות דפוס, הקבצים מומרים לפלט CMYK.

ד' יברך אותך.... תודה על התגובה!!!!!!

• הוסף לסימניות
רוב ההתרעות באינדיזיין הם על דברים שגרפיקאי/ת ממוצע לא מבין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;665655:
רוב ההתרעות באינדיזיין הם על דברים שגרפיקאי/ת ממוצע לא מבין.

דווקא זה מאילוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה