מה זה הדרייבר הזה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעדכן דרייברים בעזרת driver booster אבל אני רוצה לדעת בדיוק מה אני מעדכן, מישהו יכול להסביר לי מה זה הדרייבר הזה

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 23.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אולי תוכל לעזור לי לאבחן איזה דרייבר אני צריך לעדכן כי אני הרצתי את המוצא דרייברים של אינטל והוא רק עדכן לי את הכרטיס מסך, המוצא דרייברים של driver booster נראה לי אגרסיבי מידיי ובעבר הוא עשה לי בעיות.
יש לי בעיה במחשב נייד שכשהוא לא מחובר לשקע (בעיקר כשהבטרייה נמוכה אבל לא רק) אז פתאום המסך מתכבה הוא מפסיק לעשות צלילים והוא לא מגיב אבל כל האורות בצד דלוקים וגם המאוורר עובד, הוא לא חוזר לעבוד עד שאני לוחץ ארוך על הכיבוי ומדליק מחדש.
אני משער שזה אחד הדרייברים יש לך מושג איזה דרייבר זה?

• הוסף לסימניות
תוריד דרייברים מהאתר הרשמי של החברה. התוכנות למיניהם לא מדויקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1576960:
תוריד דרייברים מהאתר הרשמי של החברה. התוכנות למיניהם לא מדויקות.
הנקודה היא שהמוצא דרייברים של אינטל לא מוצא לי כלום, וכל הדרייברים הורדתי מהאתר של המחשב נייד ולא נראה לי שזה מעודכן מאז שיצא המחשב.:confused::confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
ואולי באמת רכיב מסוים בעייתי?

• הוסף לסימניות
פשוט החלפתי דיסק קשיח ובדיסק הקודם עידכנתי הכל עם דרייבר בוסטר (דבר שעשה בעיות אחרות כמו דרייבר כפול לזיכרון מהיר של אינטל) ושמה לא זכור לי הבעיה הזאת.

• הוסף לסימניות
למה שלא תעדכן דרייבר מהדיסק הקודם? ואולי הדיסק החדש לא מתאים למחשב שלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1577110:
למה שלא תעדכן דרייבר מהדיסק הקודם? ואולי הדיסק החדש לא מתאים למחשב שלך?

זה מחשב נייד MSI cr640 עם דיסק 2.5 פשוט שידרגתי ממה שהיה לי (7200 rpm ) לssd איך אני משדרג מהקודם? יש דרייברים שנראה לי יותר טובים עכשיו בקודם אז היה לי בעיות של איטיות רצינית בהעתקת קבצים ממקום למקום.

• הוסף לסימניות
מחשב קופא ולא מגיב עד שאני מדליק מחדש בדרך כלל גם צריך מטען, המעניין הוא שהוא לא מודיע שבטרייה ריקה או משהו כזה, בכל מקרה לא קרה לי כמה ימים אז אני יעדכן כשיהיה לי שוב בעיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה