אז מה עושים?מדובר במייל, כן?
אם מקבלים הרבה רשימות תפוצה עם קבצים מצורפים, האחסון מתמלא.
אם שולחים לאנשים קבצים כבדים יותר מ- 25 MB דרך הגוגל דרייב- גם הגוגל דרייב ממלא את הזכרון.
כל קובץ ששלחתם דרך המייל, תופס זכרון
או מתחילים למחוקא
אז מה עושים?
שימו לב שאתם לא מוחקים הודעות חשובות, אח"כ אין לכם עליהם גיבוי....4 מוחקים-ואז מוחקים מהאשפה
...להזהר לא למחוק דברים חשובים!!
לא חושבת...אני רק שאלה,
גם מיילים ללא קובץ מצורף שוקלים הרבה?
נניח אם יש לי כמה מאות כאלו, זה יעזור למחוק?
תודה
איך מוחקים מהדרייב ניסיתי ורשום לי "השרת נתקל בשגיאה נסה שוב מאוחר יותר"צריך לרוקן גם מהאשפה כי לא יעזור רק מחיקת המיילים.
וגם בגוגל דרייב צריך למחוק את האשפה! שם בשונה מהמייל זה לא מתרוקן אחר 30 יום, אלא נשאר תמיד ולוקח מקום.
תנסו שוב עכשיו, יכולות להיות כמה בעיותאיך מוחקים מהדרייב ניסיתי ורשום לי "השרת נתקל בשגיאה נסה שוב מאוחר יותר"
בלשונית בצד ימין יש "אשפה" עם אייקון של פח, ואז יש בצד שמאל למעלה "ריקון אשפה"איך מוחקים מהאשפה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים