מה זה ההודעה הזו??

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה אומר ההודעה זהו שמופיעה לי במחשב בעת ההדלקה?

קבצים מצורפים

• בעיה.JPG
    בעיה.JPG
    KB 77.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
גם לי זה לפעמים מופיע, זה נראה לי כמו חידוש הגדרות או משהו כזה. תנסי לצאת מזה, וכשתצאי הוא יעלה לך את הווינדוווס הרגיל.

• הוסף לסימניות
גם לי זה מופיע לפעמים, זה נראה לי כמו חידוש הגדות או משהו כזה. תנסי לצאת מזה, וכשתצאי זה יעלה לך את המסך הרגיל.

• הוסף לסימניות
בעיקרון הוא מבקש הגדרה מאיזה כונן להעלות את האתחול. לכאורה הוא אמור לדעת את זה לבד כרגיל (זה אמור להיות מוגדר על האפשרות HARD DISK, אלא אם יש לך כונן קשיח נוסף). כמו שהציעו תנסי להפעיל מחדש או לצאת ולהמשיך. אם אין בעיות בהפעלת הWIDOWS נראה שאין לזה משמעות.
אם במקרה אינו מצליח להעלות את הWINDOWS אולי זה אומר שהוא לא מזהה את הכונן הקשיח ואז זו מתחילה להיות בעיה. בינתיים אני מקווה שאין בעיה.

• הוסף לסימניות
הגדרות בווט בכל אופן מה שצריך לעשות זה להיכנס לשלישי ללחוץ אנטר ולבחור בקשיח בדר"כ זה הראשון שם

• הוסף לסימניות
הוא לא מוצא מאיפה להעלות את הווינדוס, לפעמים זה קורה בגלל בעיה פיזית ולפעמים בלי קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה