- הוסף לסימניות
הייתי ער.ראית את התיעוד?
ככה זה היה נשמע בכל אזור ירושלים?
כששמעתי הייתי בטוח שנפל באזור ובדקתי.
לא ידעתי לפני כן ששוגר טיל מתימן.
הייתי ער.ראית את התיעוד?
ככה זה היה נשמע בכל אזור ירושלים?
מאמינים לזה?
100%מאמינים לזה?
אני לא.
כבר שוגרו עשרות או מאות אלפי טילי יירוט, אף אחד מהם לא גרם לבום-על-קולי, למה?
בנוסף, ההדף שגרם הפיצוץ, לא מתאים לבום-על-קולי בגובה העננים.
תשוו את הפיצוץ שנשמע בסרטון לעיל, לתיעודים אחרים של נפילות, זה נשמע זהה.
יותר הגיוני בעיני שטיל יירוט כשל ופגע בקרקע בשטח העיר.
הצנזורה מובנת.
אז זה היה מעל בית שמש?100%
שום טיל ובשום אזעקה לא היה כזה בום שהרעיד את הבתים
זה הרגיש נפילה
מה שכן,ראיתי את החץ מעל הראש ושנייה אחרי שהוא נעלם(לכיוון מזרח)היה את הפיצוץ
החץ נעלם מעיניי יותר לכיוון מזרחאז זה היה מעל בית שמש?
כי בירושלים גם היה פיצוץ שלא זוכר מתי שמענו וכל הבית רעד...
מוזר...דרך אגב באזעקה הקודמת ראו אחרי היירוט
את תופעת הזוהר הצפוני
תופעה מדהימה
יכול להיות שיש להם אפשרות לפוצץ את הטיל באוויר ברגע שיודעים שהוא כבר יורט, כמו שעשו בפעם הראשונה שתקפו באירןכעת שמעתי טענה שטיל חץ ששוגר מאזור בית שמש, התפוצץ באויר.
אני לא ראיתי את הטיל אבל שמעתי החץ עובר ומיד אחר כך פיצוץ ואחרי זה כבר לא היה הרעש של החץ אז די הגיוני שזה החץ שהתפוצץ או באוויר או במקום אחרמה שכן,ראיתי את החץ מעל הראש ושנייה אחרי שהוא נעלם(לכיוון מזרח)היה את הפיצוץ
שמעתם פעם בום על קולי?בנוסף, ההדף שגרם הפיצוץ, לא מתאים לבום-על-קולי בגובה העננים.
תשוו את הפיצוץ שנשמע בסרטון לעיל, לתיעודים אחרים של נפילות, זה נשמע זהה.
יותר הגיוני בעיני שטיל יירוט כשל ופגע בקרקע בשטח העיר.
הצנזורה מובנת.
לאשמעתם פעם בום על קולי?
מאותה סיבה שיש זוהר צפונימוזר...
גם אני ראיתי..
איך זה קרה?
הרגשתם רעידה בקרקע?לא
אבל לצערנו כבר מורגלים ביירוטים ועם כל הכבוד
זה לא הגיוני שזה הפעם הראשונה אחרי מאות יירוטי חץ שיש בום על קולי
הכל רעדהרגשתם רעידה בקרקע?
כי אני שמעתי בום מלמעלה (בשונה מהפיצוצים מעזה)
ולא ראיתי מישהו כותב שהרגיש רעידה ואם היה נפילה באיזור עם פיצוץ כזה לא היה מי שהיה אמור להרגיש רעידה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים