מידע שימושי מה זה הפרוגבוט שנכנס לחיינו?

• הוסף לסימניות
וכאן המקום להודות למנהלי פרוג היקרים ובראשם @הכלבויניק
שבנו ומתחזקים את האתר המדהים הזה
כן גם לאלו ש... לא משלמים (אוכלי חינם)
ונותנים מענה רציני וקשוב 24/6 לכל בעיה של משתמש כזה או אחר
עם סינון מקסימלי של תכנים פסולים ותגובות פסולות ברמה הרוחנית וברמה האנושית
תודה ענקית בשם כל משתמשי הפורום הנכבד הזה

תנו לייקים (y)
כבר הביאו את זה בכל מיני אשכולות
"אם אתה לא משלם על המוצר - אתה המוצר"
משתמשי הפרימיום הם פשוט מוצר אחר, ולפעמים אתה המוצר של הפרימיום

• הוסף לסימניות
הוא אומר דבר פשוט מאוד, ללא משתמשי ה"לא פרימיום", לא הייתה משמעות למשתמשי ה"פרימיום".

• הוסף לסימניות
האחוז שפרוג צריך אותך

הוא כלום כנגד מה שאתה צריך את פרוג :unsure:
לא מדובר על משתמש ספציפי, מדובר על כל משתמשי פרוג שהם לא משתמשי פרימיום, בלעדיהם לא היה פרוג, נקודה.

• הוסף לסימניות
לגבי הפרסומת החדשה שנמצאת.
על מזוזות לא מתפשרים כי זו רוחניות!!! מה בין זה לבין מקצוע????????!!!!!!!!!!!!
הפרסומת חורה לי מאד.
גם אותי מכעיס הפרסומת הרדודה הזו
אתה תאכל בשר וחלב? אז למה על המקצוע אתה מתפשר?
לא מוצאת את הלוגיקה כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לאור האשכול החדש:

ובהמשך להודעה הזו:
אתם מוזמנים להשתמש בכפתורי הדירוג כדי לסמן הודעות שאינן עומדות בקריטריונים, ובכך לסייע לניקיון האשכול באופן קהילתי.
אשמח להבין ממומחי פרוג,
אם אני מסמנת הודעה בדירוג שלילי - מה המשמעות בפועל?
האם זה רק מבטא אי־הסכמה עם התוכן,
או שיש לכך השפעה מעשית כמו הסתרה, מחיקה ההודעה?

כלומר, מה מטרת הדירוג השלילי מעבר להבעת חוסר שביעות רצון?

שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן, ואולי זה הזמן לעלות את השאלה ולקבל תשובה😊

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה