I L♥ve Israel
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מעצבן ולא נוח...גם לי הפונט החדש באמת לא כל כך נוח חשבתי שזה בעיה אצלי
השאלה היא מה הציבור אומר?
מעצבן ולא נוח...גם לי הפונט החדש באמת לא כל כך נוח חשבתי שזה בעיה אצלי
חשבתי שקרה משהו למחשב שליגם לי הפונט החדש באמת לא כל כך נוח חשבתי שזה בעיה אצלי
כבר הביאו את זה בכל מיני אשכולותוכאן המקום להודות למנהלי פרוג היקרים ובראשם @הכלבויניק
שבנו ומתחזקים את האתר המדהים הזה
כן גם לאלו ש... לא משלמים (אוכלי חינם)
ונותנים מענה רציני וקשוב 24/6 לכל בעיה של משתמש כזה או אחר
עם סינון מקסימלי של תכנים פסולים ותגובות פסולות ברמה הרוחנית וברמה האנושית
תודה ענקית בשם כל משתמשי הפורום הנכבד הזה
תנו לייקים![]()
מצטער אבל לא כ"כ הבנתי מה כתבתכבר הביאו את זה בכל מיני אשכולות
"אם אתה לא משלם על המוצר - אתה המוצר"
משתמשי הפרימיום הם פשוט מוצר אחר, ולפעמים אתה המוצר של הפרימיום
האחוז שפרוג צריך אותךהוא אומר דבר פשוט מאוד, ללא משתמשי ה"לא פרימיום", לא הייתה משמעות למשתמשי ה"פרימיום".
לא מדובר על משתמש ספציפי, מדובר על כל משתמשי פרוג שהם לא משתמשי פרימיום, בלעדיהם לא היה פרוג, נקודה.האחוז שפרוג צריך אותך
הוא כלום כנגד מה שאתה צריך את פרוג![]()
גם אותי מכעיס הפרסומת הרדודה הזולגבי הפרסומת החדשה שנמצאת.
על מזוזות לא מתפשרים כי זו רוחניות!!! מה בין זה לבין מקצוע????????!!!!!!!!!!!!
הפרסומת חורה לי מאד.
לא נכון.האחוז שפרוג צריך אותך
הוא כלום כנגד מה שאתה צריך את פרוג![]()
התכוונתי כמובן ל @יוסף גומזלא נכון.
rhon.co.il
www.prog.co.il
אשמח להבין ממומחי פרוג,אתם מוזמנים להשתמש בכפתורי הדירוג כדי לסמן הודעות שאינן עומדות בקריטריונים, ובכך לסייע לניקיון האשכול באופן קהילתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים