דרוש מידע מה זה הקווים האלו בתוך מסמך בוורד? איך מתפטרים מהם? דחוף!

• הוסף לסימניות
דחוף לי מאוד. תודה מראש למי שיפנה דקה מזמנו להסביר לי איך להתפטר מזה.
קבלתי מסמך וורד לערוך, ובתוך המסמך היו קווי הפרדה בכמה מקומות, שאינם נמחקים בשום צורה שהיא.
מה זה? איך מורידים אותם?
[לעשות העתק הדבק למסמך אחר לא פוטר את הבעיה].

• הוסף לסימניות
כמה שזה יעזור לי עכשיו תשובה לזה. עכשיו, במיידי. פליז...

• הוסף לסימניות
יתכן ומה שאתם מתכוונים זה בתוך הטאב "תצוגה" תחת "הצגה" יש סרגל/קוי רשת?

• הוסף לסימניות
לא.
זה לא קווי רשת אלא קווים כמו סגנון של הערות סיום ושוליים. בתוך הטקסט עצמו.

• הוסף לסימניות
מהתמונה זה נראה שב"בית">"פסקה">"גבולות" , מופעל גבול עליון או תחתון לבד.
אם זה לא זה, שוב בבית>פסקה, תבחרו את זה
Capture.PNG
ותנסו לראות לפי זה איפה אפשר לנסות למחוק, או האם יש שם תו מוזר שיכול לתת רמז לגבי מה זה.

• הוסף לסימניות
אם זה לא זה, שוב בבית>פסקה, תבחרו את זה
Capture.PNG
ותנסו לראות לפי זה איפה אפשר לנסות למחוק, או האם יש שם תו מוזר שיכול לתת רמז לגבי מה זה.
נראה שאת יודעת את המלאכה.
אולי תעזרי לי.
בחדר מחשבים בבית הספר ישנו מחשב אחד שבוורד מופיע לו הסימן הזה (הנ"ל),
ואני לא מצליחה להיפטר ממנו בשום צורה.
איך עושים זאת?

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה