מה זה התקנת WINDOWS TO GO ?

• פותח הנושא 5050
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה זה התקנת WINDOWS TO GO ?

• הוסף לסימניות
אפשרות החל מ Windows 8 להעלאת המערכת דרך כונן חיצוני עם לפחות 16 GB
האפשרות מופיעה בלוח הבקרה
ניתן ליצור כזה כונן דרך התוכנה Rufus
צריך להכניס את הכונן, ללחוץ על סמל הדיסק ולבחור בקובץ ה ISO של מערכת ההפעלה וללחוץ על Windows to go וללחוץ התחל.

• הוסף לסימניות
אז זה בעצם סתם מייצר דיסקאונקי בוט שיהיה אפשר להתקין מערכת דרכו? או שהכונה שבמקום שתהיה מותקנת על ה C זה מותקן על אונקי חיצוני וכך ניתן להעלות בכל מחשב את המערכת הפעלה שלי
אם זה כמו אפשרות השניה האם כל השינויים שאני עושה במערכת ג"כ נשמרים באונקי וזה בעצם כמו להסתובב עם קשיח בכיס ?

• הוסף לסימניות
אם כבר העלו את הנושא אז אשמח כבר לקבל תשובה: כאשר דרך רופוס מנסים להגדיר את האתחול כוינדוס טו גו הוא מבהיר כי הדיסק אונקי אינו זכרון מתאים לזה ולכן המערכת תעבוד לאט או שלא תעבוד בכלל.
ושאלתי האם צריך דיסק אונקי מיוחד לזה?
והאם כל קובץ iso ניתן להכין ממנו וינדוס טו גו

• הוסף לסימניות
  • אני רוצה ליצור ווינדוס נייד דרך ונטוי (ולא דרך רופוס כי אני רוצה להשאיר כמה מערכות הפעלה על הכונן) וכל קובץ ISO שאני מוריד הוא מדיית התקנה ולא מערכת ההפעלה עצמה איך אני מוריד קובץ ISO של המערכת עצמה ולא של ההתקנה (או איך לחלץ מתוך מדיית ההתקנה את מערכת ההפעלה בקובץ ISO)
    (סליחה שאני קופץ על הנושא)
    תודה רבה

לפני דקה

• הוסף לסימניות
אני רוצה ליצור ווינדוס נייד דרך ונטוי (ולא דרך רופוס כי אני רוצה להשאיר כמה מערכות הפעלה על הכונן) וכל קובץ ISO שאני מוריד הוא מדיית התקנה ולא מערכת ההפעלה עצמה איך אני מוריד קובץ ISO של המערכת עצמה ולא של ההתקנה (או איך לחלץ מתוך מדיית ההתקנה את מערכת ההפעלה בקובץ ISO)
(סליחה שאני קופץ על הנושא)
תודה רבה
אם הבנתי אותך נכון אני חושב שזה לא אפשרי. בצריבת ווינדוס טו-גו המערכת 'יושבת' על האון קי ויכולה לקבל שינויים, ונטוי עובד בצורה של קבצי ISO שלמים, שלא ניתנים לשינוי ועריכה לכן זה לא יכול לעבוד.
אם אתה לא צריך את עניין שמירת השינויים אתה יכול להשתמש בISO של דיסק טכנאים כלשהו (DLC או sergei וכד').

• הוסף לסימניות
אם הבנתי אותך נכון אני חושב שזה לא אפשרי. בצריבת ווינדוס טו-גו המערכת 'יושבת' על האון קי ויכולה לקבל שינויים, ונטוי עובד בצורה של קבצי ISO שלמים, שלא ניתנים לשינוי ועריכה לכן זה לא יכול לעבוד.
אם אתה לא צריך את עניין שמירת השינויים אתה יכול להשתמש בISO של דיסק טכנאים כלשהו (DLC או sergei וכד').
אבל בדיסק טכנאים אין אפשרות להתקין תעודות אבטחה וכדו' אז אין לי אפשרות להתחבר למייל דרך זה
אני צריך ISO שמותאם לרשת של נטפרי
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה