עזרה מה זה? (זיהוי קרבנות)

• הוסף לסימניות
אשמח מאד שכל מי שיכולה
תאמר לי מה היא מבינה מלוגו זה
מה זה מסמל, לאן זה לוקח אותה
בלי להתיחס לכיתוב כלל וגם לא לצבעים רק לצורניות
תודה מראש

קבצים מצורפים

• 1.pdf
    KB 630.8 · צפיות: 425
  • הוסף לסימניות
רואה איך הכל טס מול העיניים... (כביש, מד מהירות גבוה, טיימר, ומשקפיים)

• הוסף לסימניות
לוח מכוונים ברכב

• הוסף לסימניות
הסברה במניעת תאונות דרכים..
אני רואה משקפיים עם מד רכב על המהירות הגבוהה ביותר..
עם מצפן - מצפון, או כיוון נסיעה

• הוסף לסימניות
רק אני לא מבינה מה רואים חוץ מסתם אותיות?

• הוסף לסימניות
ריקי- מי אמר שכל דבר צריך להבין!!! מספיק לחייך

• הוסף לסימניות
גם לי זה היה נראה כמו איזשהוא קמפיין בקשר לשימת לב למהירות (ובכך למנוע תאונות דרכים)

• הוסף לסימניות
לי זה נראה כמו הדמיית האצה של רכב

• הוסף לסימניות
או שזה משקפיים, ואז זה- לוגו לאופטימטריסט/רופא עיניים/חנות משקפיים.
או שזה לוגו למוסך מכוניות, מגלל המד לחץ והחץ...

• הוסף לסימניות
משקפת. מארב. ראיית לילה.
זה מה שאני ראיתי.
אולי בגלל הקונוטציה של הקורבן...?
או העדשות שכאילו דבוקות לרצפה.

• הוסף לסימניות
סליחה אני לא אהבתי את השם זיהוי קורבנות זה קונטציה לא טובה
הפרסום מענין אבל השם לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: ~yg~1 //
4 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה