לימוד נהיגה מה זה טסט פנימי? מניסיון...

• הוסף לסימניות
איך זה הולך? מה התהליך? אם לא עוברים אותו - קורה משהו? או שזה כמו שיעור רגיל רק עם מורה אחר?
אשמח לתשובות ממי שעבר את זה בזמן האחרון...
מחר יש לי 2 שיעורים רצופים, ואז טסט פנימי, ואני רוצה לדעת מה זה בדיוק...

• הוסף לסימניות
אחרי השיעור הרגיל מגיע מורה אחר ועושים נסיעה של רבע שעה בערך רק בתוך העיר
המורה לא אמור להתערב לך בנהיגה
בד"כ הרב עוברים אם לא עוברים צריך לשלם ולעבור שוב

• הוסף לסימניות
אחרי השיעור הרגיל מגיע מורה אחר ועושים נסיעה של רבע שעה בערך רק בתוך העיר
המורה לא אמור להתערב לך בנהיגה
בד"כ הרב עוברים אם לא עוברים צריך לשלם ולעבור שוב
אוקי.
אז זה לא משהו שעושים כדי לצאת חובה, אלא חייב לעבור את הטסט הפנימי לפני שניגשים לחיצוני?!

• הוסף לסימניות
אוקי.
אז זה לא משהו שעושים כדי לצאת חובה, אלא חייב לעבור את הטסט הפנימי לפני שניגשים לחיצוני?!
עושים כדי לצאת ידי חובה
חייבים לעבור כדי לגשת לחיצוני
לא עוברים במקרים נדירים ממש

• הוסף לסימניות
אצלי זה היה מנהל הבית ספר לנהיגה
זה היה בערך רבע שעה הוא שותק לא מתערב סתם כדי לראות(נראה לי)

• הוסף לסימניות
אצלי חבר של המורה עשה את הטסט, המטרה שלו הוא כדי שמורה אחר יראה מה צריך לשפר בנהיגה לפני הטסט החיצוני.
סתם שטויות, וסתם בזבוז כסף (כמו כל הרישיון), אבל חייב לעשות.
עוברים את זה בקלות, כי גם אם יש מה לשפר אז הוא מעביר ואומר לשפר.
וגם אם הוא לא יעביר, אז גם את התלמידים שלו לא יעבירו.

• הוסף לסימניות
זה בסה"כ עוד טריק להוציא כסף מהתלמיד,
אצלי זה היה מנהל בי"ס, שפשוט היה צריך להגיע לאיזו חנות, כל הדרך דיבר בטלפון, בכלל לא ראה מה אני עושה.
כשהגענו, אמר לי לחנות על המדרכה, ולחכות עד שחוזר.......

• הוסף לסימניות
לי לא היה טסט פנימי
40+ שיעורים, ואז טסט רגיל
כנראה בביה"ס לנהיגה שלך
חותמים אחד לשני בלי לבזבז זמן

אצלי היה טסט פנימי כנראה עם מנהל
ובינתיים המורה שלי בחן את את התלמיד של הבוחן
אחרי הטסט הבוחן התחיל לומר למורה שלי כמה אני לא נוהג טוב
וכן המורה שלי העביר ביקורת על התלמיד של השני
מיד הבוחן התחנן - אבל תגיד לביה"ס שהוא היה בסדר
כי אחרת יגידו שאני לא יודע ללמד

הבנתי שעברתי...

• הוסף לסימניות
אני בטסט הפנימי לקחו אותי למקום שאני לא רגיל, גם התרגשתי מעט, המורה הבוחן לא היה כ"כ מרוצה אבל הוא העביר אותי.
אל תדאגו: אחרי 35 שיעורים בלבד, עברתי בטסט ראשון!!!!!!

• הוסף לסימניות
אם מרגישים בטוח אז אפשר לנסות
אבל בגדול טסט פנימי אפשר לעשות גם בשיעור 15 ולעבור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני אחרי 35 שיעורים, המורה הגיש אותי לטסט פנימי, בשיעור האחרון אמר לי: לא בטוח שתעברי, את חייבת לתפוס את עצמך בידיים....
אני יודעת שאני נוהגת ממש טוב. ויחסית לא עושה טעויות.
היום, בסיום הטסט אחרי שהבהרתי איפה טעיתי ומה אני לומדת מהטסט, המורה וה"בוחן" החליפו מבטים והמורה אמר:
"אוי, כנראה שזה לא היה מספיק, אז צריך לעשות עוד שיעורים ואז עוד טסט פנימי---------------------------"
שמעתי את זה וממש ממש נדהמתי.
אחרי כל האשכולות פה על הטסטים הפנימיים, הבנתי שאם לא עליתי על בן אדם אז בד"כ עוברים.
אמרתי לו שאני מקבלת את זה שיש לי מה לשפר, אבל אני לא מתכוונת לעשות טסט פנימי נוסף, כי הבנתי שזה פורמלי.
תכל'ס, הרגשתי שהוא היה מופתע שאני מבינה שיש פה קומבינה. (הנבחן השני שהיה איתי היה בחורצ'יק צעיר שלא מבין כלום, וגם אותו פסלו)
הגעתי למורה הזה מהמלצות ממש קרובות שעברו בטסט ראשון-----
הוא אמר שאם אני לא מרוצה מההתנהלות של בית הספר, אולי אפשרי שאעבור לבית ספר אחר.

מה אומרים? אני באמת אמורה לעשות עוד טסט?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה