מה זה יכול להיות??? תוכנת חסימה במחשב ללא דרך להסירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;1554327:
השאלה אם הם לא רוצים או לא יכולים. כבר דברתי עם כמה נציגים וכולם טוענים שאין להם דרך.....
הם לא טכנאים ברמה כזו. הם יודעים את מה שמלמדים אותם.
הם לא אמורים לדעת איך להסיר את התוכנה שלא בדרך הרגילה.

• הוסף לסימניות
תנסה למחוק את התוכנה כשאינטרנט מכובה

• הוסף לסימניות
אני נתקעתי איתם,
חודש לא היה לי אינטרנט,
אבל הצלחתי להסיר בסופו של דבר את התוכנה כי הם התחברו לי למחשב

• הוסף לסימניות
אין אפשרות להתחבר למחשב כי האינטרנט נחסם ע" התוכנה.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה במנהל המשימות התהליך שלהם נקרא משהו בסגנון של puresight.exe

• הוסף לסימניות
הם ניסו גם דרך מנהל משימות.
נראה לי שאנסה מה שכתבת לי, אבל אין לי סיסמא והרעיון שם באנגלית לכתוב סיסמא כלשהי. הלא כן?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאם תסתבך אז אם תשלם למישהו בפורום הוא יתקין מכונה וירטואלית וישבור את הראש איך מוחקים את התוכנה הזאת ויביא לך הוראות מה עושים.

• הוסף לסימניות
אני עדיין חושב שעם ריבו במצב בטוח ניתן להסיר את התוכנה.

• הוסף לסימניות
מצב בטוח זה כשלוחצים על ההדלקה במחשב אז לוחצים F8 ובוחרים בsafe mode אז אתה תגיע לשולחן עבודה שלך אבל בצורה מוזרה קצת כי זה ללא כל התוכנות שעולות בהפעלת המחשב.

• הוסף לסימניות
ותוריד את ריבו מהקישור שנתתי למעלה, ותסיר דרכו!!! את התוכנה.

• הוסף לסימניות
מנדי שלום. מי הוריד לך אותה? נטויז'ן? איך הצלחת שיעשו לך את זה?

• הוסף לסימניות
נטויז'ן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה