מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
הרגל שלי נפוחה כבר שבוע, שללנו קריש דם (ח"ו!!!!)
לא מסיבה נוירולוגית, אין דלקת, לא אורטופדית.
בדיקות דם נקיות, למישהו יש מושג????

הכאב מקרין מאמצע הרגל מתחת לברך, לכיוון גב כף הרגל, התנפחו לי האצבעות ויש כמין פריחה על גב כף הרגל, וממש התעוותה לכף הרגל שלי הצורה.

• הוסף לסימניות
רק אל תגידי לי שקיבלת שושנה...

• הוסף לסימניות
יש חום?
אולי שושנה?
אם רופא ראה ולא איבחן זאת אז אולי לא...

• הוסף לסימניות
לי זה גם קרה שנה שעברה,
הייתי בטרם לילה שלם, פיספתי חתונה של בת דודה...
בדקו הכל והכל שללו, שושנה, כריש דם וכו'
זה כנראה היה סוג של איזה בצקת, ישנתי שבועיים עם רגל מוגבהת, וזה חלף לבלי שוב (קיבלתי סיק לשבועיים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגוש;1487608:
לי זה גם קרה שנה שעברה,
הייתי בטרם לילה שלם, פיספתי חתונה של בת דודה...
בדקו הכל והכל שללו, שושנה, כריש דם וכו'
זה כנראה היה סוג של איזה בצקת, ישנתי שבועיים עם רגל מוגבהת, וזה חלף לבלי שוב (קיבלתי סיק לשבועיים)

גם לא בצקת...
אני ישנה עם רגל מוגבהת, הרגל כואבת כשאני מנסה לסובב אותה, לא נפלתי, יש לי באמת כתמים על הרגל, אבל משום מה הרופאים לא מתייחסים לזה (שלחו אותי עד רמב"ם בשביל לראות מה זה..)
הרופאה רצתה לתת לי חופשת מחלה, אבל כבר ניצלתי הכל החורף (שני ימי מחלה עם כל ילד...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה