מה זה יכול להיות??

• הוסף לסימניות
המחשב עובד רגיל
האינטרנט עובד מצויין

אך כשאני פותח את האאוטלוק הוא מציג לי כך:
המשימה 'pop.gmail.com - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x800408FC‎) : 'שם השרת שהזנת לא נמצא ברשת (ייתכן שהשרת מושבת באופן זמני). נא ודא שאתה עובד במצב מקוון וכי שם השרת נכון.'

ובכל פעם שאני עושה "שלח קבל"
הוא מציג לי את השגיאה הנ"ל

• הוסף לסימניות
הוא עבד טוב פעם והפסיק?? או שמעולם לא עבד כראוי???

• הוסף לסימניות
הוא ברוך ה' עובד טוב
פתאום עכשיו החליט לנצל את עייפותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר14;823781:
הוא ברוך ה' עובד טוב
פתאום עכשיו החליט לנצל את עייפותי

נכתב ע"י מאיר14;823742:
המחשב עובד רגיל
האינטרנט עובד מצויין

אך כשאני פותח את האאוטלוק הוא מציג לי כך:
המשימה 'pop.gmail.com - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x800408FC‎) : 'שם השרת שהזנת לא נמצא ברשת (ייתכן שהשרת מושבת באופן זמני). נא ודא שאתה עובד במצב מקוון וכי שם השרת נכון.'

ובכל פעם שאני עושה "שלח קבל"
הוא מציג לי את השגיאה הנ"ל

תבדוק את הגדרות של המייל
באוטלוק וגם במייל עצמו

• הוסף לסימניות
הפעלתי את המחשב מחדש והכל בסדר
מוזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה