מה זה ירוק ובתוכו כתום?

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת מקדמת!

• הוסף לסימניות
ואווו! איך התקדמת! ילד מתוקי ביותר!!!::)
רחלי

• הוסף לסימניות
הראשונה מצוינת!!
אהבתי

השניה החשיפה לא נכונה והשמיים נשרפו

• הוסף לסימניות
הייתה שמש מעצבנת שיצאה ונכנסה כל הזמן
לא יכולתי לחשוף גם על הילד וגם על השמים..
מה באמת עושים?
אין לי פלש.

• הוסף לסימניות
הראשונה מאוד יפה בעייני !
בשניה משהו לא מסתדר לי . אולי הפוקוס ( לא במקום ?) הקומפוזיציה ?

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1579299:
מה באמת עושים?
אין לי פלש.

בעיה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1579299:
מה באמת עושים?
אין לי פלש.

זה לא היה עוזר לך כי בשביל שהשמיים לא ישרפו היית צריכה לעלות צמצם ל10 ואז הילד והרקע היה יוצא חשוך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1579285:
הראשונה מצוינת!!
אהבתי

השניה החשיפה לא נכונה והשמיים נשרפו

זה לא ש"החשיפה לא נכונה" החשיפה נמדדה מהנושא העיקרי ובמקרה הזה ובקומפוזיציה הזו- לא היתה חשיפה טובה יותר. .

אפשר למדוד לפי הרקע וליחד תאורה על הנושא- אבל זה דורש כלים נוספים.

ללא תאורה נוספת הפתרון הפשוט הוא להמנע במידת האפשר בהכנסת שמיים שרופים לרקע- כמו הראשונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1579305:
זה לא היה עוזר לך כי בשביל שהשמיים לא ישרפו היית צריכה לעלות צמצם ל10 ואז הילד והרקע היה יוצא חשוך

ולכן נשרפו לי השמים.

• הוסף לסימניות
הראשונה מקסימה.
גם השניה נחמדה בעיני אולי אם היית מצלמת רוחב היה יותר טוב.
השרוף לא מפריע לי כי הילד חשוף טוב והוא הנושא.

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות, הבעה מצוינת, התאורה רכה עם ברק אחורי טוב, נתוני הצילום נראים טוב מאוד ...
בתמונה שבה המצולם לא מישר מבט למצלמה הרקע או הנושא הנלווה הופך להיות דומננטי, במקרה הזה חסר מרחב בכיוון המבט שלו, מיקום שלו בשליש השמאלי היה נותן תוצאה נעימה יותר. בתמונה הראשונה הגבעול והשקית מאחוריו מיותרים :)
את התמונה השניה היה כדאי לצלם מזווית גבוהה יותר, היא היתה עם אופי שונה עם רקע חי ומואר ובלי ירידת הקונטרסט והחלקים הבהירים.
נכתב ע"י ינאי;1579299:
מה באמת עושים?
אין לי פלש.
הדרך הטובה היא תאורה מלאכותית או מחזיר אור נשלט, אבל זה לא תמיד מתאים בצילומי ילדים.
אפשר לצלם בראו, מעט באנדר ולפתוח את הכהים בעריכה.

• הוסף לסימניות
דבש!!
אהבתי את הראשונה
הכתוב והירוק עם הפרצוף המתוק הזה באמצע זה שילוב נהדר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1579308:
זה לא ש"החשיפה לא נכונה" החשיפה נמדדה מהנושא העיקרי ובמקרה הזה ובקומפוזיציה הזו- לא היתה חשיפה טובה יותר. .

אפשר למדוד לפי הרקע וליחד תאורה על הנושא- אבל זה דורש כלים נוספים.

ללא תאורה נוספת הפתרון הפשוט הוא להמנע במידת האפשר בהכנסת שמיים שרופים לרקע- כמו הראשונה.

מה שתגיד
נראה לי הבנת את כוונתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה