כללי מה זה מבטא לדעתכם?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
ארטיק (השם...)
קוקה קולה (מבנה הכתב...)
וסגנון הלוגואים של פעם...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ים
קיץ

• הוסף לסימניות
נייר טואלט

• הוסף לסימניות
אנחנו במתח...

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות לוגו חדש לחברה?
אם כן התלבטתי רבות אם לכתוב זאת וכוונתי היא אך ורק באמת באמת לעזור,
לכן אני מקוה שלא אפגע ושאובן נכון...
לגבי השאלה לי זה היה נראה כמו לוגו לפארק מים, או כמו לוגו לחברת הסעות אבל...
בכל מקרה זה היה נראה לי כמו לוגו לחברה שהוקמה ב-67 ומנסה "לשדרג" את הלוגו...(לממוחשב ולא ידני) אך ללא שום שינוי מהותי ועדכני בלוגו...
אני חושבת ומתכוונת לכך, שהרעיון ב-ל' מאד מאד יפה חמוד ומבטא,
אך הבעיתיות נעוצה בפונט, בעבר היה מקובל להשתמש בפונט כתב יד מעוגל ללוגואים, היום נראה לי שפחות, ומכאן התחושה, של לוגו יפה מאד מיוחד אפילו, אך לא משדר מספיק עדכנות...
בתקווה שהועלתי בעזרת ה'...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לפוגג את המתח

קודם כל אודה מאד לכל אלו שטרחו והקדישו מזמנן למעני!!!
הלוגו מיועד לקורס שייט שמיועד לצעירים חובבי אקשן...
(בשונה מחברות שמציעים שייט ששם צריכים לבטא רוגע)
ואיזה לדעתכם עושה את העבודה

• הוסף לסימניות
דוגמא 3.
יש עוד מה לשפר.

שלילת הדוג' האחרות:
ממש לא: 1 2 5
מוגדרים היטב בתגובה של לנדא.

דוג' 4 - נראה לי כמו גרזנים...

• הוסף לסימניות
4 הוא הכי טוב,
הצורניות מקורית, הרבה יותר מסתם גלים, מאד משדר את ה"שייט" ונקי,
והוא גם הכי טוב מבחינת הפונט,מבין האפשרויות המוצעות.
(אם כי, שוב, אני לא יודעת אם פונט כתב יד מומלץ ללוגו...)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה