כללי מה זה נראה לכם??

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה הסמל הבא אומר לכם

תודה מראש

קבצים מצורפים

• סמל.JPG
    KB 30.8 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
סרט-פפיון?

• הוסף לסימניות
p m ?

• הוסף לסימניות
צלמת ילדים?

• הוסף לסימניות
נראה לי מתקן בגינת שעשועים :eek:

• הוסף לסימניות
תודה לכלם על התגובות!

אורלי דימרי, פינתי וקוגל אני שמחחה שראיתן את זה
וזה אכן אמור להיות סמל של מצלמה עבור צלמת (לאו דוקא של ילדים) שראשי התיבות של שמה הן MP

האם אתם חושבים שכשזה מתלווה לטיפוגרפיה של השם שלה זה ברור מספיק ? הלקוח טוען שלא הכי. אך בינתיים עוד כמה חברה שראו את זה חוץ מכאן מיד שמו לב לפואנטה הזו
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
המצלמה בלטה באופן מיידי זה שהיא מורכבת מאותיות לא כ"כ
לכן כמובן אם את מוסיפה את השם במלואו ובצורה ברורה זה מדהים!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
ללא טיפוגרפיה, קשה להגיע לזה,

• הוסף לסימניות
לדעתי גאוני.
הראה איך זה עם השם שלה ואז נגיד אם זה מספיק.

• הוסף לסימניות
וואו.....
לדעתי לעבות את הקו.

• הוסף לסימניות
וואו.....
לדעתי לעבות את הקו.

• הוסף לסימניות
את מראה את זה לגרפיקאים והם מזהים מיד, זה לא אומר כלום על אנשים מהרחוב.
תנסי בפורום איש את רעהו:eek:

• הוסף לסימניות
אני ראיתי מצלמה.
אבל... מאד מפריעה לי חוסר הסימטריה.

• הוסף לסימניות
חוסר סימטריה בגלל הקו של האות P?
הרעיון פה שזה מפריע ואז מתבוננים לבדוק למה זה ורואים את האותיות PM

אני לא יודעת אם נכון להעלות את שם הלקוחה , נראה לי לא פייר מבחינתי לחשוף אותה בפרט שישנם עוד אופציות של סמלים על הפרק מבחינת הבחירה שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה