כללי מה זה סיומת svg? ומיון תמונות......

• הוסף לסימניות
הורדתי קבצים וקטוריים ובנוסף לeps יש גם קבצים מסוג svg שהמחשב שלי לא מזהה
לאיזו תוכנה הם נועדו?
האם יש טעם לשמור אותם יחד עם הקובץ הנוסף?

כמו"כ רציתי לשאול איפה אני יכולה למצוא רשימת קטגוריות ותת קטגוריות למיון תמונות
אני באמצע פרויקט המיון שלי של יותר מ-10 אלף תמונות ווקטורים ויש לי המון המון תיקיות שכל אחת מהן מכילה המון ואני רוצה לצמצם למינימום.
באתרים לא ראיתי סיווגים שהתאימו לי (כל סוגי החומרים והנושאים)

יש למישהו רעיון? או שמישהו מוכן לתת לי את רשימת הסיווגים העיקרית שלו?

תודה.

• הוסף לסימניות
לגבי המיון תמונות

בס"ד

זה לא כזה קל, אבל אפשרי.

לדוגמה, נושא: יהדות. תת נושא: ראש השנה, יום כיפור, סוכות וכו', ובכל תת נושא תשימי את הקבצים המתאימים.

ותנסי בדרך זו את שאר הנושאים. (טיפ: אל תרבי בתיקיות, וסבלנות, אפשר גם מוזיקה ברקע)

בהצלחה!

כתיבה וחתימה טובה!

• הוסף לסימניות
זאת הבעיה שיש לי המון תיקיות ראשיות ובודאי שאני עובדת בדרך הזאת...
בגלל זה רציתי לשמוע אלו תיקיות ראשיות יש לכם... אולי זה יתן לי כיוון איך לצמצם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;455389:
כמו"כ רציתי לשאול איפה אני יכולה למצוא רשימת קטגוריות ותת קטגוריות למיון תמונות
אני באמצע פרויקט המיון שלי של יותר מ-10 אלף תמונות ווקטורים ויש לי המון המון תיקיות שכל אחת מהן מכילה המון ואני רוצה לצמצם למינימום.
באתרים לא ראיתי סיווגים שהתאימו לי (כל סוגי החומרים והנושאים)

יש למישהו רעיון? או שמישהו מוכן לתת לי את רשימת הסיווגים העיקרית שלו?

גם אני באותה צרה אשמח אם יהיה למישהו

• הוסף לסימניות
פחות או יותר זה סיווג התמונות אצלי, יש לציין שמדובר בתמונות אמיתיות ולא וקטוריות.

אוכל> ארוחות, ירקות, לחמים, ממתקים, משקאות, פירות, קינוחים ועוגות, שונותffice:eek:ffice" /><O:p></O:p>
אנשים> אנשים, ילדים, תינוקים, איברים, בעלי מלאכה<O:p></O:p>
בתים> בתים פרטיים, בתים מסחריים, בתי מלון ומסעדות, בתוך הבית<O:p></O:p>
חיות> כל שמות החיות למיניהם...<O:p></O:p>
חפצים> בגדים, תכשיטים, כלים, דגלים, מחשבים ומכשירים, כסף, צעצועים, משרד, וכו'<O:p></O:p>
יהדות> חגים> כל שמות החגים....<O:p></O:p>
שבת, רבנים, כותל, קברות צדיקים, בית כנסת, בית יהודי וכו'...<O:p></O:p>
מוסיקה<O:p></O:p>
נוף> ים, מדבר, כבישים, הרים, שקיעה/ זריחה, עונות <O:p></O:p>
מקומות> שמות ארצות...<O:p></O:p>
צמחיה> פרחים, עצים ועלים, גינות, אגרטלים<O:p></O:p>
רקעים> חלל, טקסטורות, מסגרות, רקעים<O:p></O:p>
תחבורה> אניות, מטוסים, ספינות, מכוניות, רכבות, שונות<O:p></O:p>

• הוסף לסימניות
מסתבר שזאת צרה כלל גרפיקאית
אצלי נתתי לכל תמונה שם שכולל את כל מה שיש בה, וכשאני רוצה נושא מסוים אני פשוט מריצה חיפוש
בווינדוס 7 החיפוש נגיש ומהיר.
זאת עבודה, אבל שווה שווה שווה.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד... זאת עבודה שעושים מראש ובודאי לא על כמה אלפי תמונות....

האם אתם מחלקים את התיקיות לוקטורי ולתמונות או שהכל מעורבב??

וכן שוב לגבי הסיומת המשונה הזאת- אם תוכלו להעתיק לי מה אומר אדון ויקיפדיה ומה המסקנה (אני נתיבית)

• הוסף לסימניות
Scalable Vector Graphics או בקיצור SVG הוא שמה של שפת XML המשמשת לתיאור גרפיקה וקטורית דו-ממדית סטטית או דינמית. השפה היא תקן פתוח והיא מוגדרת על ידי ה-World Wide Web Consortium.
[עריכה] תוכנות התומכות בתקן זה

המחשה של ההבדל בין גרפיקה וקטורית (SVG) לתמונת מפת סיביות

[עריכה] תמיכה בדפדפנים

[עריכה] תוכנות לעריכת קובצי SVG

קובץ SVG הוא קובץ XML, כלומר הוא קובץ טקסטואלי, ולכן ניתן לערוך אותו בכל עורך טקסט, אך יש יתרון לעריכתו באמצעות עורך ייעודי.
מספר גדל והולך של תוכנות תומך בפורמט זה. ביניהן:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;456041:
מסתבר שזאת צרה כלל גרפיקאית
אצלי נתתי לכל תמונה שם שכולל את כל מה שיש בה, וכשאני רוצה נושא מסוים אני פשוט מריצה חיפוש
בווינדוס 7 החיפוש נגיש ומהיר.
זאת עבודה, אבל שווה שווה שווה.

אם כבר חיפוש
מדהים לנסות את התוכנה הבאה קלה ביותר ומהירה עוד יותר

קבצים מצורפים

• Everything-1.2.1.371.exe
    KB 333.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אפשר פרוט על התוכנה?

• הוסף לסימניות
בווינדוס 7 יש תוכנה של "פוטו גלרי"
ושם ניתן להכניס לכל תמונה תגיות,
לדוג לתמונה של ילדים בגינה ניתן להכניס תגיות : ילד, תינוק, קטן, חמוד , משפחה בן, בת, ילדים , גינה, נוף, צעצוים, משחקים, וכו' על זה הדרך מכניסים את כל התגיות לפי כל מה שאת רואה בתמונה(תמיד ניתן להוסיף עוד...)
לאחר מכן את יכולה לחפש שם לפי התגיות, ואז תראי את אותו תמונה ג"כ בכל המקומות
לדוג' קיבלתי ממשהו תמונות שהיה מתוייג כך ואכן היה שם תמונות של שטרות ואז רואים אותו ג"כ בכסף, ג"כ בדולרים, ג"כ ב50 דולר וכו'

התחלתי למיין, אך נראה לי ש120 שנה לא יספיקו למיין את הכל..

בקיצור בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;456183:
אפשר פרוט על התוכנה?

התכוונת לתוכנה שהצעתי??

קצת פירוט למי שרוצה

כל התיקיות והקבצים כולם פתוחים בתוכנה זו, וע"י הקשה על אות א' למשל היא מסננת את כל הקבצים רק אלה שיש בהם א' תוסיפי ל' מסתננים כל אלו שיש להם אל סמוכים, וכן הלאה, הכל בפחות משניה, מדהים! שוה לנסות!

מומלץ בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה