כללי מה זה סימה סיסטם?

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עושה ללקוחה שיש לה דוכן בכנס נשים של 'המבשר' את כל העיצוב ואמרו לה שצריך לעשות גם 'סימה סיסטם' ואני לא יודעת מה זה וגם לא מוצאת מידע על זה.
מי שיכול לעזור לי בדחיפות אודה מאוד מאוד:)

• הוסף לסימניות
למה שלא תיתן לך את הטלפון של מישאמר לה זאת,
אולי היא לא שמעה טוב?
תדברי עם המבשר ותשאלי אותם מה הכוונה,

• הוסף לסימניות
אם אני מבינה נכון זה המעטפת וקירות המפרידים בין דוכנים וכו'.

• הוסף לסימניות
שורות ביתני הרכבת המופיעות בכל תערוכה. שורות שורות של ביתנים זהים וחדגוניים. אלו הם ביתני ה- 'סימה סיסטם' (SYMA SYSTEM') הידועים לשמצה, שמצליחים מצד אחד לתת פתרון נוח, מהיר וזול למשתתפי ומארגני התערוכות, אך בד בבד ליצור תחושה מאוד חדגונית וחסרת ייחודיות במתחם בו הן מתקיימות.

בקיצור, רוצים שתעצבי את כל הקירות של הביתן.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שענה ובעיקר על הזריזות, האם זה חייב להיות שהכל יהיה מודפס, או שאם מתאים משהו אחר שיהיה מעוצב עם בדים וכדו',
אם מישהו התעסק עם זה פעם ויכול לתת מידע אני מאוד ישמח שישתף, כי הלקוחה עושה דבר כזה פעם ראשונה, והיא פנתה אלי בעיקר בשביל הניירת, ואין לה מושג מאיפה להתחיל, ואיך לעצב את הדוכן, נתתי לה כמה כיווני חשיבה איך לעצב את המקום שישדר את המסר שצריך לשדר, אבל חבל שהיא תשקיע כל כך הרבה ובגלל חוסר ידע הכל ירד לטמיון.
אשמח לכל עצה עזרה בנושא.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בעבר עיצוב לביתן תערוכה.
נתנו לי את גודל הקירות ועיצבתי לפי זה (בגודל מוקטן יותר, כמו בעיצוב שלטים).

ממה שהבנתי יש היום אפשרות להדפיס על מערכת פוסטרים רב פעמית לעיצוב וכיסוי ביתני תערוכה ואפשר לארוז אותו אח"כ לתערוכות נוספות (ברעיון כמו שאורזים רולאפ). זה מותאם בדיוק לגדלי ביתנים סטנדרטיים.

זה האתר של החברה שעושה את זה:
www.f-system.co.il

• הוסף לסימניות
תודה עדן אני נדהמת מהיקף הידע שלך, באיזה נושא ששואלים את יודעת תמיד לענות ולכוון ועל כך תודה גדולה!!
המידע שנתת לי בהחלט יבדק, אבל אני שואלת שוב אם זה חייב להיות מודפס או שאם במקרה הזה רוצים לשדר אווירה שלווה ורגועה יהיה יותר מתאים לעצב אווירה עם בדים וכו'
או שחייב להיות משהו יותר קשיח שיפריד בין הדוכן שלה לדוכן שליד?
כמו כן אני לא יודעת אם יש לה ענין להדפיס משהו איכותי שישאר כי אני בספק אם היא תעשה את זה שוב, זה היה הזדמנות חד פעמית בשבילה אז היא עושה את זה אבל לא נראה לי ששווה לה להשקיע לטווח רחוק זה לא קופות חולים או חברות גדולות שמופיעות בהרבה תערוכות אבל בכל אופן היא רוצה להשקיע במה שמתאים לנתונים שלה.

• הוסף לסימניות
לא חייב משהו מודפס, ודאי שאפשר עם בדים וכו'.

יש בעצם את הביתן שזה מסגרת ברזל עם "קיר" שמפריד בין הביתנים ותוחם את הביתן שלה.
היא יכולה לעצב אותו ככל העולה על רוחה.

(מה שאני עיצבתי היה לחברת אקטרוניקה - כך שהיה מאוד מתאים המראה המהוקצע והנקי שנתנה הדפסה על כל ההיקף).

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לך:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;939564:
תודה לכל מי שענה ובעיקר על הזריזות, האם זה חייב להיות שהכל יהיה מודפס, או שאם מתאים משהו אחר שיהיה מעוצב עם בדים וכדו',
אם מישהו התעסק עם זה פעם ויכול לתת מידע אני מאוד ישמח שישתף, כי הלקוחה עושה דבר כזה פעם ראשונה, והיא פנתה אלי בעיקר בשביל הניירת, ואין לה מושג מאיפה להתחיל, ואיך לעצב את הדוכן, נתתי לה כמה כיווני חשיבה איך לעצב את המקום שישדר את המסר שצריך לשדר, אבל חבל שהיא תשקיע כל כך הרבה ובגלל חוסר ידע הכל ירד לטמיון.
אשמח לכל עצה עזרה בנושא.

אני עיצבתי לפורום מנהלים דבר כזה.
הגדלים היו: (מאמינה שזה יהיה אותו הדבר)
קיר אחורי : 3.97 רוחב * 2.42 אורך
ו2 הקירות הצדדיים: 1.8 רוחב * 2.42 אורך

מה שכן חשוב לדעת לפני שמתחילים לעצב שבעצם הקיר האחורי רק החלק העליון פעיל
ז"א צריך לקחת בחשבון שיעמדו אנשים עם הדוכן ויסתירו את החלק התחתון.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה