מה זה פונקציית BitLocker המובנית בווינדאוס 10?

• הוסף לסימניות
עברנו כבר להתנצחויות
ואני מושך את ידי
סליחה אם פגעתי. אני באמת מנסה להסביר.
אגב לא ברור לי במאה אחוז אם גם הסיסמא וגם המפתח שמורים בTPM אבל בכל מקרה גם אם הקשת סיסמא נכונה בלוח אם אחר, הביט לוקר ינסה למשוך את המפתח מהTPM ואיתו לפענח את הכונן ויכשל כמובן.

• הוסף לסימניות
כי על פי מה ש @שתים כותב
אי אפשר לקרוא את הנתונים על ממדיה שהוצפנה ע"י bitlocker
רק במחשב שנמצא הTPM שיושב על הלוח אם
כמו שנכתב בהודעה מעלי
אין לי שמץ נסיון עם ביטלוקר, ואני לא רוצה ליכנס לוויכוח, אבל מה ש@שתים כותב הוא נכון לפי התיעוד של מייקרוסופט, שבמקרה שביטלוקר השתמש ב-TPM אי אפשר להגיע לתוכן המוצפן על מחשב אחר אם אתה לא משתמש בסיסמת ה-recovery. (אולי יש אי דיוקים קטנים באי אילו פרטים טכניים, אבל בודאי הכיוון נכון)

• הוסף לסימניות
סליחה אם פגעתי.
לא פגעתם כלל וכלל

אגב לא ברור לי במאה אחוז אם גם הסיסמא וגם המפתח שמורים בTPM אבל בכל מקרה גם אם הקשת סיסמא נכונה בלוח אם אחר, הביט לוקר ינסה למשוך את המפתח מהTPM ואיתו לפענח את הכונן ויכשל כמובן.
יודעים מה
נעביר זאת למישור המעשי
תקחו דיסק שיש בו חומר
תצפינו אותו עם bitlocker
עם סיסמה קלה בא נאמר 5 ספרות
(נעשה זאת יותר קשה
אל תשלחו לי את הסיסמה)
ושלחו אלי

• הוסף לסימניות
לא פגעתם כלל וכלל

יודעים מה
נעביר זאת למישור המעשי
תקחו דיסק שיש בו חומר
תצפינו אותו עם bitlocker
(נעשה זאת יותר קשה
אל תשלחו לי את הסיסמה)
ושלחו אלי
אני עשיתי את זה לאחרונה במסגרת העבודה שלי... לא רוצה לפרט יותר מדי מחשש לאאוטינג אבל אשמח באישי.

• הוסף לסימניות
תצפינו אותו עם bitlocker
אני עשיתי את זה לאחרונה במסגרת העבודה שלי...
רק להבין, אתם מתכוונים שאפשר לפצח את הסיסמא שמגן על ה-recovery key אם היא חלשה?
אז זה לא ממש נוגד שום דבר שנאמר עד עכשיו.

• הוסף לסימניות
לא קשור לפיצוח.
אלא לשילוב של כונן עם 2 TPM שונים.

• הוסף לסימניות
בדברים הטכניים אני לא מבין כ"כ. השאלה שלי היא פשוטה, האם אם אני מצפין הכונן של האוצר החכמה (שיש לי עליו עוד עשרות ג"ב של חומר אחר) בביטלוקר, אני לא יוכל להשתמש עם זה במחשב אחר?
ההצפנה מיועדת עבור מי שרוצה למכור את המחשב ולנעול גישה של הקונה לנתונים.
מדובר בהצפנה חזקה במיוחד שכאשר הפעלתי אותה בטעות בעבר
שום מומחה עולמי לא הצליח לשחזר נתונים
עד שמצאתי בעצמי את הסיסמה בחשבון שלי במיקרוסופט
אין לי מושג אם היא קיימת אצל כולם מבלי שמפעילים אותה
איך אפשר למכור המחשב אם הכונן נעולה. איך הקונה ייגש לנתונים שלו?
ועוד לא ענו לי, האם זה יותר חזק ממחיקת נתונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה