נכתב ע"י Srool;834756:פורום צילום מקצועי הוא פורום צילום מקצועי (כמה מפתיע...)
חברים בו רק צלמים שהוגדרו ע"י ההנהלה כמקצועיים בתחום.
בכל אופן, כבר כמעט חצי שנה שאין בו פעילות.
נכתב ע"י Srool;834756:בכל אופן, כבר כמעט חצי שנה שאין בו פעילות.
נכתב ע"י כדרלעמר;835882:זו הייתה יוזמה של המנהל הקודם יוסי מור והוא טיפח את הפורום הסגור, לאחר שמסיבות כאלה ואחרות הוא כבר לא איתנו היום אין מי שיתפעל את הפורום הסגור בצורה אקטיבית.
נכתב ע"י שלמה;836372:אין בפורום הנ"ל מגבלה של תגובות...
הפורום נועד לתת במה "משפחתית" לצלמים שמכירים אחד את השני ויודעים מיהם ומהם.
לא איזה ניקים עלומים.
אולי רק הצלמים,אבל אז התברר שכמות האנשים שעונים על ההגדרה הזאת
נמוכה מכמות אצבעות הידים אצל אדם רגיל
נכתב ע"י מיכל123;836412:המון גולשי פרוג הם 'כלבו ניקים' גם מצלמים ונהנים מתמונות יפות, גם קצת מתעסקים עם האקסס, לפעמים עושים איזה גרפיקה לשכנה או מעמדים ספר לאח שחזר מהישיבה, והגולשים האלו נהנים לקרוא חומר מקצועי שחסר להם בכל מיני נושאים ולהעשיר את הידע של האחרים בכל מיני דברים שהם עצמם התנסו.
ולדעתי לא כדאי לסגור פורומים לצפיה, אפשר לסגור פורומים לתגובות.
והצלמים המקצועים לא פוגעים בפרנסתך? תמהניי....נכתב ע"י tamiro;836426:ה"כלבו ניקים" האלו פוגעים לי בפרנסה
כי הם מעצבים מהצד ומצלמים מהצד ובכל תחום הם נוגעים מהצד
וככה הם מרשים לעצמם גם לתמחר מהצד...
צר לי,
אין לי עניין לקדם אנשים כאלה
ולגבי כמות הצלמות...
לא ראיתי אחת מהן שלקחה חלק בפורום המקצועי ובדיונים שהיו שם
אישית,
אם הפורום הזה יפתח בפני כולם
אבקש שאת האשכולות שלי ימחקו
נכתב ע"י זיג זג;836445:והצלמים המקצועים לא פוגעים בפרנסתך? תמהניי....
אין אדם נוגע במה שמגיע לחברו ולא אני אמרתי את זה.
התגובה שלך ממש......
טוב,אני בכל אופן לא צלם ,סליחה על תקיעת האף,אבל את שלך תוריד קצת.
הפורום הסגור לא יפתח בפני כולם.נכתב ע"י tamiro;836426:אם הפורום הזה יפתח בפני כולם
אבקש שאת האשכולות שלי ימחקו
נכתב ע"י כדרלעמר;836509:שלמה,
לא הבנתי למה צריך אישור להחיות את הפורום הסגור, הוא קיים וכל החברים המוזהבים יכולים לכתוב בו.
השאלה היא האם אתה מעוניין לאשר לצלמים נוספים את הכניסה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים