כללי מה זה פורמט P.M.P. ?

• הוסף לסימניות
יש חיה כזאת...?
התבקשתי על ידי הלקוח לסגור בפורמט הנ"ל.
למען האמת - לא מכירה ולא מצאתי.
מישהו מכיר? יודע?

• הוסף לסימניות
בטוחה שלא BMP?

• הוסף לסימניות
זה לצורך עימוד, לא יודעת באיזו תוכנה

• הוסף לסימניות
אם זה קבלה, אז הוא התכוון ל BMP,

• הוסף לסימניות
ובכן אני באמת צריכה BMP,
בחלון היצוא, איזה פורמט צבע עלי להגדיר, rgb? bitmap?

תודה

• הוסף לסימניות
bitmap

ובצבעי grayscale

אגב, ההערכה שלי שהחלפת ה-b ל- p הוא בעקבות צינון קל...

• הוסף לסימניות
אגב, ההערכה שלי שהחלפת ה-b ל- p הוא בעקבות צינון קל...[/QUOTE]

:) נשלח אלי במייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;1462009:
אגב, ההערכה שלי שהחלפת ה-b ל- p הוא בעקבות צינון קל...

:) נשלח אלי במייל[/QUOTE]

אז מה המייל הצטנן:):):)

• הוסף לסימניות
מממ... האמת שאני עצמי הצטננתי... אולי הוא נדבק :)

וברצינות -
אני מיצאת ל-BMP,
ומשום מה הקובץ נסגר לי עם שטח לבן שבכלל לא כלול בקובץ המקורי... לא יודעת למה.
מישהו מכיר? יודע איך להגבר על זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה