מה זה קיטורן?

• הוסף לסימניות
אפשר לדעת מה הוא עושה ומה מנקים איתו?

• הוסף לסימניות
הוא מוציא זרם חזק ודק של מים חמים וע"י זה יוצא הכל מהפינות מארונות. ולהרבה חברות זה מגיע זם חיבור למגהץ שהקיטור שלו חזק ויעיל מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;737264:
הוא מוציא זרם חזק ודק של מים חמים וע"י זה יוצא הכל מהפינות מארונות. ולהרבה חברות זה מגיע זם חיבור למגהץ שהקיטור שלו חזק ויעיל מאוד
זרם חזק ודק של קיטור רותח

• הוסף לסימניות
מכשיר שאי אפשר לעשות פסח בלעדיו...
(:

• הוסף לסימניות
לא להיסחף.... יותר אנשים עושים פסח בלעדיו מאשר איתו...
הזרם הדק שהוא מוציא זה קשור לפיה צרה ודקה (שאכן מנקה כל פינה הכי קשה), אבל הוא מוציא
כל מיני סוגי זרם - תלוי במברשת שמלבישים לקצה שלו, כולל אביזר לרצפות.
היה לי את זה כמה שנים - ובאמת נהניתי מאד, אבל אחרי שנשבר - זה לא היה לי שווה עד כדי כך להשקיע תיקון, או לקנות חדש.

• הוסף לסימניות
נא לקחת בחשבון שהזרם החזק משפריץ את הלכלוך. כדאי לעבוד עם שואב רטוב בשיתוף.
(ביננו, לי מספיק שואב אבק רטוב/יבש חזק המשמש כעוזרת היעילה שלי לפסח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י odelia;737282:
(:
אמא שלי קנתה את המקורי והתאכזבה מאוד. הוא שכב המון שנים בבוידעם עד שהועבר הלאה אחר כבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;737322:
אמא שלי קנתה את המקורי והתאכזבה מאוד. הוא שכב המון שנים בבוידעם עד שהועבר הלאה אחר כבוד.
במשך שנים היה לנו קיטורן עד שהוא שבק חיים, שנה אחת ניסינו בלעדיו וזה פשוט לא הלך...
אז שנה אח"כ קנינו, עלה מאוד יקר אבל שווה כל שקל.

ולגבי השפרצת הלכלוך, אנחנו בהחלט עובדים עם שואב מים במקביל...

• הוסף לסימניות
גם אנחנו גדלנו על פסח עם קיטורן אמיתי, והוא לא איכזב כלל. זולת, אולי, האכסון המסורבל: אין קל יותר מלנקות תנור באמצעותו, למשל, והמגבים המיוחדים לזכוכית הבהיקו את השמשות בקלות. היה לו אפילו אביזר לניקוי יבש.

בחלוף השנים הוא שבק חיים, וכששקלו רכישת תחליף כמובן שהעלות היקרה קצת הרתיעה. או אז רכשה אמי קיטורן פשוט יותר של מורפי ריצ'ארד, בשש מאות שקל (לעומת ארבע-חמש אלף עלות המכשיר המקורי), וגם כעת אין מרוצה ממנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה