נכתב ע"י אאססתתרר;1457800:ריקי, תודה!
שכחתי לנסות את האפשרות של פרוגרסיב, זה עבד כמעט לגמרי
אבל זה פשוט הפוך מהכללים
פופקו, לא כך למדתנו רבינו שה-source וה-output צריכים להיות תואמים? המקור שלי upper בשדות, למה אני צריכה לחשוב שאני אמורה לסגור על פרוגרסיב?
נכתב ע"י אאססתתרר;1457800:ריקי, תודה!
שכחתי לנסות את האפשרות של פרוגרסיב, זה עבד כמעט לגמרי
אבל זה פשוט הפוך מהכללים
פופקו, לא כך למדתנו רבינו שה-source וה-output צריכים להיות תואמים? המקור שלי upper בשדות, למה אני צריכה לחשוב שאני אמורה לסגור על פרוגרסיב?
נכתב ע"י maor700;1458111:הצורך - סרטון לנגינה על מחשב שלא עובד עם שדות.
נכתב ע"י אאססתתרר;1458436:אז איך הקובץ המקורי שסגור עם שדות לא רועד?
נכתב ע"י maor700;1458690:MAT אתה חכם כי נולדת לדור של פרוגרסיב.
בתחילת שנות שלושים של המאה הקודמת המהנדסים שייצרו את הטלביזיה הראשונה
התמודדו עם מציאות נתונה של מגבלה טכנולוגית.
תותח האלקטרונים של הטלויזיה היה חייב להסתנכרן עם תדירות החשמל של 50hertz
מכיוון שמבחינה טכנולוגית התותח לא היה מסוגל לירות 50 פריימים מלאים לשנייה, מה גם שלא היו מצלמות שמצלמות 50 פריימים לשנייה (אלא 24 פריימים לשניה).
הפיתרון הכי הגיוני היה לחלק את המידע הנתון (24 פריימים) ל50 פעימות.
איך עושים את זה?
קודם כל צריך להגיע ל25 פריימים לשניה - זה קל בשנייה אחת מוסיפים פריים אחד כפול לא נורא. עכשיו יש לנו מספר שהוא כפולה של 50.
כדי שפיזור המידע יהיה כמה שפחות מורגש מצאו פיתרון שהוא לא פחות מגאוני לתקופתו:
שדות בכל פעימה תותח האלקטרונים יירה חצי מכמות המידע מפריים A וחצי מכמות המידע של פרייםן B בצורה של שזירה כך למעשה הכפלנו את כמות הפריימים על חשבון רזולוציה אמיתית.
במשך השנים היצרניות היו צריכים להתאים את עצמם לטכנולוגיה הקיימת כדי שיוכלו למכור וכך נוצר מצב שהשדות לא נעלמו עד היום.
במשך הזמן כשהטכנולוגיה אפשרה יוצרו מצלמות שמלכתחילה מצלמות 50 פריימים בשדות
כך שהתנועה יותר איכותית על חשבון רזולוציה.
מה שכן אני סבור שהשדות הולכות להיעלם בעשור הקרוב.
נכתב ע"י maor700;1458690:מה שכן אני סבור שהשדות הולכות להיעלם בעשור הקרוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים