כללי מה זה רוצה לומר לי?

• הוסף לסימניות
למה אין לי אפשרות לפתוח את המסמך שעשיתי ושמרתי אתמול?

קבצים מצורפים

• image001.jpg
    KB 15.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
חסר זיכרון.
אפשר לסגור את כל שאר התוכנות ולנסות שוב.
אם לא עוזר, להפעיל את המחשב מחדש ולפתוח רק אילוס' ולנסות שוב.
אם לא עוזר, לסור לחנות המחשבים הקרובה ולהגדיל את הזיכרון הפיזי במחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;286233:
אם לא עוזר, לסור לחנות המחשבים הקרובה ולהגדיל את הזיכרון הפיזי במחשב

ואם זה גם לא עוזר
אפשר לרכוש מחשב חדש
ואם גם זה לא עוזר
אפשר לחפש מקצוע אחר....:)

בהשראתך Shia ...

• הוסף לסימניות
חבר'ה תעזרו לי

סגרתי את התוכנה ופתחתי-ולא עזר

כיביתי את המחשב, הפעלתי מחדש, פתחתי את התוכנה-ולא עזר

מה אני עושה?

זה דחוף לי מאד! ואין לי העתק!:mad:

• הוסף לסימניות
גם לי היה דבר כזה
לפעמים זה נפתח במחשב אחר אז הם יכולים להעתיק את הכל select all>copy ולעשות הדבק במסמך אחר ולשמור תחת שם חדש ולשלוח לך.
ואם זה לא עוזר אז אבוד.
ולהבא עושים כמה שמירות לאותה עבודה, כדי שיהיה מה שנקרא גיבוי.
זה קורה דוקא באילוסטריטור..
בהרצאות בפרוג אמרו לא לעשות שם פוסטרים וכד' אלא רק את הציורים וכל השאר באינדיזיין. גם אני הכי אוהבת לעבוד באילוס..

• הוסף לסימניות
ayala-מה פירוש 'נפתח במחשב אחר'? איך אני יכולה להעביר את הקובץ אם הוא לא נפתח לי?

• הוסף לסימניות
תשלח את הקובץ במייל למישהו אחר
ושהוא יפתח את הקובץ במחשב שלו

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיל את הram של התוכנה

• הוסף לסימניות
לפי ההודעה נראה שהבעיה לא של הקובץ אלא של האילוסטרייטור עצמו. ניסית לפתוח אילוסטרייטור סתם כך, לא דרך הקובץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;286356:
לפי ההודעה נראה שהבעיה לא של הקובץ אלא של האילוסטרייטור עצמו. ניסית לפתוח אילוסטרייטור סתם כך, לא דרך הקובץ?
לא נכון.

• הוסף לסימניות
נסי לפתוח את הקובץ באקרובט ולשמור בסיומת אחרת, כמו eps
ואז לפתוח שוב באילוסטריטור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה