דרוש מידע מה זה תיאום מס ואיך עושים אותו?

• הוסף לסימניות
יש לי שני תלושי משכורת ממעבידים שונים, לא גבוהים מאוד,
אבל הבנתי שאני צריכה לעשות תיאום מס.
איך עושים? והאם אפשר לעשות על חודשים שכבר עברו?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
זה תמיד ככה?- או שמשהו חד"פ

1655032843832.png

• הוסף לסימניות
שכירה שיש לה 2 תלושים
כעיקרון בתלוש השני מורידים מס מהשקל הראשון אלא אם כן היא עשתה תיאום מס ושם רשום כמה מס להוריד ומאיזה סכום
עושים באינטרנט זה ממש פשוט
תנסי יותר מאוחר
זה מחשב את המס בצורה שנתית

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש כלל ידוע בקרב רואי החשבון.
שאם אחרי התאום לא תצטרכו לשלם מס הכנסה בכלל, ניתן לדווח בשניהם שזו העבודה היחידה.
כמובן זה לא מותר רישמית, אך במידה ותתפסו לא תשלמו כלל.

• הוסף לסימניות
יש כלל ידוע בקרב רואי החשבון.
שאם אחרי התאום לא תצטרכו לשלם מס הכנסה בכלל, ניתן לדווח בשניהם שזו העבודה היחידה.
כמובן זה לא מותר רישמית, אך במידה ותתפסו לא תשלמו כלל.
אפשר הסבר נוסף?
מאיזה סכום מתחילים לשלם מס הכנסה? ואיך אני מדווחת שזו העבודה היחידה.

• הוסף לסימניות
מאיזה סכום מתחילים לשלם מס הכנסה?
ואיך אני מדווחת שזו העבודה היחידה.
שכירה?
פשוט לדווח לכל מעסיק שזו עבודתי היחידה.

כמובן שאין בדברי כל המלצה וכו'..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואם יש לי בנוסף הכנסות מעוסק פטור?
זה משהו שונה, או שתאום מס זה רק בין תלושים?
אם יש ל עוסק אז את החישוב הכולל העוסק עושים בסוף שנה
ואת יכולה לרשום אצל כל מעסיק שזה הכנסה היחידה כי במילא בסוף שנה הרו"ח יעשה חישוב על כל המס

• הוסף לסימניות
אם מדווחים בטופס תיאום מס על הכנסה נמוכה/גבוהה יותר בעבודה הרגילה (הראשונה) - זה משפיע על הטופס תיאום מס להנחיה על גובה התשלום בו אין צריך מס?
לדוגמא - אם דווח שבעבודה הרגילה מרוויחים 6000 שח (בטעות, במקום 7000) וקיבלתי טופס לעבודה השניה (הזמנית) שעד 5000 שח אי"צ להפריש מס ומ5000 והלאה צריך 20%
-יש מה לתקן? או שזה רק יגרום שיפרישו מסכום נמוך יותר?
2. האם המס מופרש רק מהסכום של ה5000 והלאה או שברגע שעובר את הסכום - נגבה 20% על הכל? (נוגע אם כדאי עכשיו להתעקש וכו')

תודה!

• הוסף לסימניות
תוכלו לקרוא בפורום דין וחשבון הרבה על הנושא הזה
1. החישוב הוא לא נכון, אין לי את כל הנתונים לדעת אבל יתכן וזה לא משפיע בסופו של דבר ויתכן וכן
2. אם רשום שעד 5000 אין מס, רק מעבר לסכום הזה יגבה ולא על הכל
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה