- הוסף לסימניות
כבר לפני כחצי שנה זה התחיל, פתאום אני שם לב שסל המיחזור שלי נהיה עמוס, כולו מלא וגדוש במאות תיקיות שנקראות כולן בשם: tmpOTAUpdate, אני רואה שפשוט אחת ל2-3 שניות מגיע עוד אחת כזו ועוד אחת לסל המיחזור, בתחילה הייתי מרוקן את זה משם כל יום, היה לוקח לי כמה דקות, בהמשך נמאס לי והייתי מרוקן כל שבוע שבועיים והיתה יכול לקחת לי רק המחיקה חצי שעה 40 דקות, לאחרונה נחשפתי כאן לכמה אשכולות עם הסבר איך לנקות את מחשב ע"י ריקון תיקיה בשם temp [שם שדומה לשם התיקיה המוזרה ההיא] אז נזכרתי שבעצם כבר הרבה מאוד זמן לא רוקנתי את סל המיחזור, ביצעתי ריקון והיו שם כמה מאות אלפים(!) של תיקיות כאלו, לקח לי כשעתיים לרוקן את זה,
תכלס' מישהו אולי יכול לתת לי פתרון או הסבר מה זה?
כעת אחרי שעשיתי ניקוי למחשב כנ"ל, בדקתי שוב בסל המיחזור, ואני רואה שהקצב ירד, כמעט אין תיקיות כאלו, רק שתים מהיום האחרון, הנה:
אם כבר התפניתי לברר מה זה עשיתי בדיקה לגלות אולי מאיפה זה מופיע, ומצאתי שהמילים האלו כתובות במחשב בתוך איזה פנקס רשימות אי שם במערכת, הפנקס נמצא כאן:
וכך זה נראה בתוכו:
???
תכלס' מישהו אולי יכול לתת לי פתרון או הסבר מה זה?
כעת אחרי שעשיתי ניקוי למחשב כנ"ל, בדקתי שוב בסל המיחזור, ואני רואה שהקצב ירד, כמעט אין תיקיות כאלו, רק שתים מהיום האחרון, הנה:
אם כבר התפניתי לברר מה זה עשיתי בדיקה לגלות אולי מאיפה זה מופיע, ומצאתי שהמילים האלו כתובות במחשב בתוך איזה פנקס רשימות אי שם במערכת, הפנקס נמצא כאן:
וכך זה נראה בתוכו:
???
הנושאים החמים